Vesti/Najnovije
21.02.2023.

CMA potvrđuje da će Nintendo Switch Online biti dostupan i za druge uređaje

Nova konzola ili...?

Ako znamo koliko je rano u tekućoj generaciji igranja Nintendo Switch lansiran, često se čini u poslednje vreme da zaostaje iza drugih konzola. Zbog toga se često pretpostavlja da će Nintendo odustati od Switch-a mnogo pre nego što se Sony i Microsoft odmaknu od PS5 i Xbox Series X, možda čak i u narednih nekoliko godina. Sada su organi uprave za takmišenja i tržište u Velikoj Britaniji možda slučajno objavili neke nove informacije koje bude pažnju.

Kao deo svoje istrage o Microsoft-ovoj akviziciji Activision Blizzarda, CMA posmatra industriju kao celinu. Čineći to, pokrili su Nintendo udeo na tržištu igara, ukratko pregledajući njegove Nintendo Switch Online ponude. Ovde piše da je NSO igranje u oblaku „dostupno samo na Nintendo Switch uređaju i redigovan]". Ovo sugeriše da je CMA obavešten o još jednom uređaju koji će podržavati Nintendo igranje u oblaku, a studio još uvek nije spreman da to otkrije.  

Prvo, ovo bi moglo da ukaže na to da je Switch naslednik napredniji nego što smo mislili, jer Nintendo mora CMA da otkrije svoje postojanje i buduću podršku za igranje u oblaku.

 

Međutim, to se ne mora nužno odnositi na sledeći Switch. Takođe je moguće da se izjava odnosi na NSO igre u oblaku koje su dostupne na drugom uređaju, kao što je računar ili mobilni. Ovo bi bio veliki korak za Nintendo, čineći ogromnu biblioteku starijih naslova dostupnom široj publici. Logičan potez za dobrobit igrača.

Čini se da je Microsoft postigao veliki uspeh u tome sa svojom uslugom pretplate na Game Pass, koja je dostupna na Xbox konzolama i PC-u. Dostupan je čak i za strimovanje na određenim pametnim televizorima, otvarajući uslugu onima koji ne žele da ulažu u skupu opremu za igre.  

Ostaje da se vidi da li nešto dolazi od ovoga. U međuvremenu, CMA će nastaviti da istražuje spajanje Microsofta i Activision Blizzarda.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Novi model Nintendo Switch konzole OLED ekran dijagonale 17.5 cm Široki stalak s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
53.999,00 RSD
Vrsta
Nova
53.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Novi model Nintendo Switch konzole OLED ekran dijagonale 17.5 cm Široki stalak s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
53.999,00 RSD
Vrsta
Nova
53.999 ,00 RSD

Slični članci

11.
Jun.
2024.
Vesti/Najnovije
Ubisoft Forward 2024 je završen, obavijajući suštinski raspored Summer Game Fest-a 2024 za ovu godinu. Obeležili smo sve što je najavlje...
10.
Jun.
2024.
Vesti/Najnovije
Uzbudljiva Izložba u Los Anđelesu dočarava Suštinu Gejminga i Zabave
03.
Jun.
2024.
Vesti/Najnovije
Oduvek ste se pitali kako je biti vozač F1 bolida i kako je to zapravo lak posao kada gledate kako Max Verstappen savladava sve krivine na stazama, nova F1 2...