Vesti/Najnovije
23.09.2020.

The Last of Us event je promenio ime

Datum ostaje 26. Septembar 2020

Noughty dog je preko  Twitter naloga potvrdio da će se redovna proslava The Last of Us održati 26. Septembra ali da će se ime primenii u The Last of Us Day.

Ranije je korišćen naziv "Outbreak Day" povezan sa danom kada je Cordyceps virus dostigao masovnu zarazu. Kada su u Naughty Dog razmišljali o  "dešavanjima prošle godine i izazovima sa kojima svi nastavljamo da se borimo kada je u pitanju COVID-19," nije imalo smisla zadržati isto ime konvencije pogotovo ako imamo u vidu da toga dana "iskazuju zahvalnost svim fanovima."

"Poslednjih 7 godina, 26. Septembar je bila naša prilika da prepoznamo i proslavimo sve veću strast zajednice TLOU. Međutim, dok smo razmišljali o događajima iz prošle godine i izazovima sa kojima se i dalje suočavamo sa COVID-19, osećali smo da nije je u redu da nastavimo i dalje pod timenom "Outbreak Day". Iako su ime i datum izmišljeni i deo su igre, 26. Septembar znači mnogo više. Radi se o tome da pokažemo našu zahvalnost svim našim fanovima. Zbog toga će ove subote i na dalje, 26. Septembar biti poznat kao The Last of Us Day - ime koje ne samo da priznaje svet oko nas, već odražava i rast zajednice koja je dobila milione novih igrača The last of Us Part II. Planiramo mnogo uzbudljivih stvari i jedva čekamo da ih podelimo sa vama za samo nekoliko dana!".

Ovo je kompletna izjava koju je izdao Noughty Dog.

Nama se čini da je novi naziv nekako suviše običan. Šta vi mislite?

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4889
Doživite post-apokaliptični svet opet! Intenzivna i emotivna avantura te očekuje. Poruč...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.799,00 RSD
Vrsta
Nova
4.799 ,00 RSD
Korišćena
3.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Gift kartice  PlayStation Network PSN Card £25
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD

Slični članci

27.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Čovek je uvek imao želju da ide u svemir, a ako volite da igrate igre sa tom tematikom, evo par predloga.
25.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Nakon Assassin's Creed Mirage i Assassin's Creed Nexus igrači su nestrpljii i željni vesti o budućim igrama.
23.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Tekst koji smo preneli pre par dana Vas je kako vidimo zainteresovao, pa ćemo se malo više posvetiti igrama i horoskopskim znakovima. Danas se bavimo ...