Vesti/Najnovije
13.03.2023.

Sve najave sa NACON Connect

Više nego interesantne najave

Nacon je bio domaćin svog godišnjeg Nacon Connect prenosa uživo, prikazujući nova ažuriranja i trejlere iz brojnih predstojećih igara. Pogledali smo neke velike naslove koji su već u izradi, uključujući Lord of the Rings: Gollum i RoboCop Rogue City, a čuli smo i nove informacije o igrama kao što su RavenswatchCapesClash: Artifacts of Chaos još mnogo toga.  Videli smo i novi sadržaj za predstojeći naslov War Hospital i otkrivanje gameply-a za Ad Infinitum i Gangs of Sherwood, između ostalih. 

 

Suočite se sa svojim noćnim morama u Rawenswatch-u 6. aprila

Ravenswatch je nova mračna fantazija roguelit u kojoj se igrači prenose u Revery, svet snova, da se bore sa opakim noćnim morama koje muče zemlju.  Spisak likova sadrži uvrnute predstave o klasičnim herojima iz bajke, uključujući Crvenkapu, Snežnu kraljicu i Aladina. Do sada je u ponudi šest heroja, a još ih očekuje tokom ranog pristupa.  Svaki lik ima svoj jedinstveni skup veština, koji uključuje osnovnu sposobnost, kao i nekoliko ofanzivnih i odbrambenih poteza. Takođe ćete imati priliku da ih nadogradite iskustvom stečenim u borbi.  

Uskočite u Ravenswatch i borite se sami sa korumpiranim neprijateljima ili se zabavite sa još tri igrača kako biste se suočili sa noćnim morama kada igra stigne na Xbox Series X|S.

 

Otkrijte svoje sposobnosti u igri Capes kasnije ove godine  

Doživite pokolj superheroja u igri Capes, predstojećoj taktičkoj igrici zasnovanoj na potezu sa izborom jedinstvenih, moćnih heroja koji su vam na raspolaganju.  Prizovite kristale koji mogu da zaustave vaše neprijatelje kao Facet, zagrlite senke i udarite nevidljivo kao Rebound ili emitujte struju kroz zlikovce kao Weathervane. Svaki heroj ima svoj skup sposobnosti, različite po uticaju, ali sve podjednako razorne.  

Capes bi trebalo da se lansira na Xbox Series X|S i Xbox One 2023. godine, tako da se uskoro očekuje još ažuriranja.

 

Žonglirajte između snova i stvarnosti u Ad Infinitum

U predstojećem psihološkom horor naslovu Ad Infinitum, vi ste nemački vojnik zarobljen između dve različite stvarnosti.  U jednoj ćete istražiti napuštenu vilu i otkriti tajne koje je proganjaju. U drugoj, bićete prebačeni u istočnu Francusku tokom Prvog svetskog rata i naći ćete se u iskrivljenim sećanjima na ono što se dogodilo. Na vama je da otkrijete svako mesto i shvatite šta je stvarno, a šta noćna mora.  Dok istražujete, otkrićete zastrašujuće lokacije, zagonetke životne sredine i tragove koji objašnjavaju više o obe vaše perspektive.

Očekuje se više informacija o ovoj atmosferskoj avanturi u prvom licu koja ide na Xbox Series X|S kasnije ove godine.

 

Vratite se Zenozoik u Clash: Artifacts of Chaos 9. marta

Dobili smo uvid u igru za Clash: Artefacts of Chaos, novi akcioni fantazijski naslov i treći deo serije Zeno Clash.  Igrači preuzimaju ulogu Pseudoa, majstora borilačkih veština koji ima zadatak da zaštiti malo misteriozno stvorenje od kandži opasnih sila. Kao Pseudo, morate putovati kroz zemlju Zenozoika istražujući čudne lokacije, otkrivajući nove stanovnike i probijajući se kroz svakog neprijatelja koji vam stoji na putu. Svet Zenozoika je takođe dinamičan; noću, Pseudo se pretvara u drveni alter ego, koji mu omogućava da prolazi kroz područja koja su neprohodna dok sunce izlazi. Noću ima i više uloga; neprijatelji su mračniji i teži, i to je jedini put kada Pseudo može umreti. Ako se to dogodi, na vama je da se izborite sa neprijateljima i vratite se svom normalnom telu pre nego što bude prekasno.  

Clash: Artifacts of Chaos izlazi 9. marta na Xbox One i Xbok Series X|S.

 

War Hospital  priča o žrtvovanju

War Hospital je predstojeći simulatorski naslov u kojem imate zadatak da upravljate medicinskim kampom u ratnoj zoni. Ranjeni vojnici će stići sa bojnog polja, a vaš je posao da se pobrinete za njih, dok odlučujete kome je pomoć najpotrebnija. Takođe ćete upravljati resursima potrebnim za pomoć povređenima, a kada zalihe ponestane, moraćete da pošaljete izviđače na teren da pokupe više, što može rezultirati teškim odlukama i žrtvama. Neki vojnici će biti spremni za povratak na teren, drugi će biti poslati na druga odredišta.

Na vama je da odlučite o sudbini ovih ljudi. War Hospital izlazi 31. avgusta na Xbox Series X|S.

 

Sasvim novi Robin Hood u Gangs of Sherwood

Istražite novi zaokret u legendi o Robinu Hudu u Gangs of Sherwood, novom akcionom naslovu koji predstavlja klasičnu priču u mračnijem okruženju.  Igrajte kao poznate likove iz Veselih ljudi Merry Men, uključujući samog Robin Huda, Malog Džona, Marijanu i fratra Taka, svaki sa svojim stilovima borbe.  Bande Šervuda menjaju tradicionalnu bajku za futurističku distopiju i predstavljaju vašu zabavu sa opresivnim zamcima, zlokobnim šumama i uznemirujućim, mehaničkim neprijateljima.  

Borite se sa vojskama šerifa od Notingema sami ili se zabavljajte sa do tri prijatelja da biste zajedno uništili neprijatelje. Gangs of Shervood izlazi na jesen 2023. na Xbok Series X|S.

 

Update za Lord of the Rings: Gollum

Još jednom smo zavirili u svet Gospodar prstenova: Gollum, predstojeću avanturističku igru usredsređenu na omiljenog čuvara prstena u seriji. U trejleru vidimo još malo Golumove priče, i pogled na nova i poznata lica iz Tolkienove epa.  Trejler je takođe pokazao mnoštvo podešavanja i prikazao različite borbene opcije, od borbe protiv neprijatelja, do prelaska preko visokih vrhova i plivanja kroz pećine.  

Lord of the Rings: Gollum bi trebalo da bude objavljen na Xbok Series X|S i Xbox One negde 2023. godine, pa pazite da saznate više detalja.

 

 

Postanite zakon u Robocop Rogue City, koji izlazi u septembru

I kako bi na najbolji način zatorili event, videli smo Robocop Rogue City, novig first-person shooter zasnovan na klasičnoj franšizi.

Preuzimate ulogu titularnog kiborga i predstavnika reda i zakona, a vaš zadatak je da obnovite red i zakon na ulicama Detroita, najčepće velikom silom i nasiljem. istražite neonski grad i pohvatajte neposlušne građane u novom doatku serijalu. Kompletan zvučni prikaz je sa glumcima koji su radili na originalnom  RoboCop Peter Weller-a.

Robocop Rogue City izlazi za Xbox Series X|S u septembru 2023.

 

Tokom eventa objavljeno je i još nekoliko najava.

Transport Fever 2 Console Edition je sada izašao za Xbox Series X|S i Xbox One, a videli smo i kratak trejler za TT Isle of Man Ride On The Edge  3, koji je zakazan za lansiranje na Xbox Series X|S i Xbox One za maj 2023.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41117
U  Two point Hospital - Jumbo Edition izdanju se pored osnovne igre dobija i četir...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
999,00 RSD
Ušteda 50%
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999,00 RSD
999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Bobble Figure Lord of the Rings POP! - Gollum Figura visine 9 cm   Dola...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.199,00 RSD
Vrsta
Nova
2.199 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
U društvenoj igri The Adventures of Robin Hood, igrači preuzimaju ulogu Robina H...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.299,00 RSD
Vrsta
Nova
8.299 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
3D šolja, specijalno dizajnira za ljubitelje Hobbita i Gospodara prstenova. Zva...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.299,00 RSD
Vrsta
Nova
2.299 ,00 RSD

Slični članci

08.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Da se primetiti da je u poslednje vreme popularnost kolekcionarskih figura sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svetu i samim prihvatan...
07.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Loš kraj filma može da nam pokvari osećaj koji imamo dok ga gledamo. Loš kraj knjige će učiniti da smo uzaludno proveli vreme u čitanju iste. D...
03.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Više od bilo kog drugog oblika medija, video igre poseduju duboku moć da vas uvuku u svoju priču i nateraju vas da postavljate pitanja, prepitujete se...