Vesti/Najnovije
13.03.2023.

Primećen je Laura Bailey Cameo u finalu The Last Of Us

Kratko ali upadljivo pojavljivanje

Glumica Laura Bailey ponovo je na naslovnim stranicama nakon iznenadne epizode ​​u finalu HBO serije Poslednji od nas. Ona se nakratko pojavila u poslednjoj epizodi serije, ostavljajući fanove uzbuđenim. Bailey je, naravno, uglavnom poznata po svom glumačkom radu, jer je igrala Ebi Anderson u The Last of Us Part 2, ulozi koja joj je donela nagradu za najbolju glumicu u glavnoj ulozi na BAFTA nagradama i najbolju izvedbu na The Game Awards.  

Bailey je tokom godina postala poznata ličnost u industriji, prenoseći svoj talenat u brojnim popularnim igrama, i dajući život njihovim likovima u tom procesu. Glumica je imala niz zapaženih uloga uključujući Rayne u BloodRayne, Kait Diaz u Gears 5, Jaina Proudmoore iz World of Warcraft, kao i Rise Kujikawa u Persona 4.

 

Njeno pojavljivanje u The Last of Us je dugo očekivano, s obzirom na popularnost u zajednici koja se izgradila oko igre. Obožavaoci su nedeljama spekulisali o tome kakvu bi ulogu mogla da igra, a neki se čak nadaju da će ponovo igrati ulogu Ebi iz igre.

 

Bailey i njen cameo su bili kratki ali upečatljivi.

Igrala je ulogu lekara koji na kraju prisustvuje glavnim likovima serije, Ellie i Jžoelu. Njenu igru hvale obožavaoci i pratioci serije, čak i uprkos ograničenom vremenu pred ekranom. Neki su očigledno bili impresionirani njenom sposobnošću da prenese emocije i dubinu u tako kratkom vremenu.  

 

Ljubitelji igre su bili oduševljeni što su je videli u seriji i mnogi su postovali po društvenim mrežama da izraze svoje uzbuđenje. Neki su raspravljali o tome kako se nadaju da će videti više glumice u budućim epizodama serije. Bailey i njena iznenađujuća kameja su u svakom slučaju bili nezaboravan trenutak za fanove i serije i igre, ostavljajući gledaoce željnim da vide više njenog rada u budućnosti.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4040
PS4 The Last Of Us Remastered
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.199,00 RSD
Ušteda 52%
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499,00 RSD
1.199 ,00 RSD
Korišćena
1.799 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50221
Doživi emocionalno pripovedanje i nezaboravne likove Eli i Džoel  u The Last of Us...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.999,00 RSD
Ušteda 40%
9.999,00 RSD
Vrsta
Nova
9.999,00 RSD
5.999 ,00 RSD
Korišćena
6.499 ,00 RSD

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.