Vesti/Najnovije
26.03.2023.

Atari je kupio Nightdive Studios

Studio iza System Shock Remake

Nightdive Studios je poznat po svojoj reputaciji dovođenja starijih video igara na moderne sisteme. Tu je i ažuriranje kroz remastere ili rimejkove.

Izdavač klasičnih video igara Atari je nedavno otkrio da će kupiti Nightdive Studios.

 

 

Sada već standardno, u pitanju je platforma Twitter.

Izvršni direktor Nightdive Studios-a Stiven Kik napisao je „Veoma sam ponosan što mogu da objavim da je @NightdiveStudio udružio snage sa @atari kako bi nastavio da vraća igre koje volimo“.

Kada odete na zvaničnu stranicu studija, pročitaćete još i „Ovo je velika pobeda za naš tim! Dok želimo da nastavimo da proizvodimo visokokvalitetne, nove i remasterisane igre koje odgovaraju originalnoj franšizi; nismo mogli smisliti boljeg dugoročnog partnera od @atari.”

Atari je jedno od najpoznatijih imena u svetu video igara a naročito je poznat starijim generacijama. Najpoznatiji je bio tokom ranih godina video industrije sedamdesetih i osamdesetih. Tada je bio jedan od primarnih proizvođača konzola. Kao i većina, sama kompanija je imala svoje uspone i padove, promene vlasništva pa čak i napuštanje industrije. Čini se da je ovo povratak korenima.

Koliko je ovo dobro ili ne, videćemo!

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50274
Proslava Atari godišnjice vodi igrače na interaktivno putovanje kroz 50 god...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD

Slični članci

21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.
08.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Da se primetiti da je u poslednje vreme popularnost kolekcionarskih figura sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svetu i samim prihvatan...