Vesti/Najnovije
04.05.2023.

Šta se desilo sa igrom REDFALL?

Ovo niko nije očekivao!

Redfall je igra o kojoj se pričalo dosta. Mnogo se nagađalo a još više očekivalo. Reći da je Redfalll loše lansiran je možda čak blago.

Lansiranje je bilo toliko loše da ne samo da je Redfall još uvek sa uglavnom negativnim ocenama na Steam-u, već se ne može naći ni među 40 najprodavanijih trenutno.Redfall se nigde ne može naći! Dosta je portala, među kojima je PersistentWorld prvi, koji su primetili odsustvo Redfall-a iz Steamovih najprodavanijih igara, verovatno nakon što su proverili gde se nova igra nalazi na tabeli nakon njenog grubog lansiranja.

Da li je Redfall u nekom obliku povučen iz Steam-a? Nije na listi najprodavanijih iglobalnih najprodavanijih. Ako ga potražite, pojavljuju se samo DLC-ovi a čak i kada uključite stotine Steam-ovih najprodavanijih, Redfall igre i dalje nema nigde.

Neposredna pretpostavka ovde je da je kombinacija Redfall reakcija i recenzija tako loša i da njeno uključivanje u Game Pass znači da se jednostavno ne prodaje. To bi mogao biti slučaj, ali uprkos tome koliko je Redfall trenutno loš, to izgleda malo verovatno. Bez obzira šta se priča o tome, to je i dalje AAA igra koja je pokrenuta pre par dana. Pored toga, njegov DLC se i dalje pojavljuje kada ga tražite na Steam-ovim najprodavanijim.

Ukoliko sami pretražite Steamove najprodavanije igre, dobićete različite rezultate.To može da implicira da je u pitanju neka greška, a ne da je Redfall tako loš da se bukvalno stotine igara prodaju bolje od njega trenutno na Steam-u. Steam verovatno ima donekle složen algoritam koji ne mora nužno da rangira svoje najbolje prodavce samo na osnovu broja prodaje. Opet, čini se da je malo verovatno da Redfall-ovi brojevi imaju toliko loš učinak da bi bili niže na toj listi od sopstvenog DLC-a i zvučnog zapisa. Sa vedrije strane, Redfall je na ivici tako loše igre da je dobrainspiracija jer se igrači podsmevaju njegovim brojnim greškama.

Da li ste vi zaigrali Redfall?

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41212
„Back 4 Blood“ je jedinstvni pristup žanru zombi apokalipse u kome vod...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
999,00 RSD
Ušteda 38%
1.599,00 RSD
Vrsta
Nova
1.599,00 RSD
999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Iskorači preko granica prostranog Hyrule kraljevstva i vini se u nebesa u nastavku jedn...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.499,00 RSD
Vrsta
Nova
9.499 ,00 RSD
Korišćena
6.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Grad Redfall je pod opsadom legije vampira koji su odvojili ostrvo od spoljašnje...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Ušteda 20%
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999,00 RSD
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Amiibo HAC1342
Amiibo je serija figurica sa likovima koje dobijaš u Nintendo igricama. Kako bi ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD

Slični članci

21.
Jun.
2024.
Vesti/Najnovije
Posle skoro 10 godina glavni nastavak igre Shin Megami Tensei se pojavljuje na Playstation konzolama, a ovog puta i na Xbox konzolama.
11.
Jun.
2024.
Vesti/Najnovije
Ubisoft Forward 2024 je završen, obavijajući suštinski raspored Summer Game Fest-a 2024 za ovu godinu. Obeležili smo sve što je najavlje...
10.
Jun.
2024.
Vesti/Najnovije
Uzbudljiva Izložba u Los Anđelesu dočarava Suštinu Gejminga i Zabave