Vesti/Najnovije
31.05.2023.

Tekken 8 i svi do sada potvrđeni likovi

I to nije sve!

Tekken 8 je igra kojoj se mnogi raduju.

Zvanično najavljen tokom Sony State of Play prošle godine još uvek nas drži u neizvesnosti. U trejleru Tekken 8, na donjem linku, možemo videti kako se Jin Kazama bori protiv svog oca, Kazuya Mishima, na obodu nečega što izgleda kao vulkan. Grafika nas je oduševila a svi detalji su bili oštri, realistični i tačni. Kao što svi znamo, u Tekken 7 postoji ukupno 36 igrivih likova a ovde vam donosimo listu Tekken 8 likova za koje znamo da ćemo ih igrati.

Na osnovu trejlera, fanovi znaju da će sledeći likovi biti u izboru Tekken 8:

  • Jin Kazama
  • Devil Jin
  • Kazuya Mishima
  • Devil Kazuya
  • Jun Kazama
  • Paul Phoenix
  • Marshall Law
  • Jack-8
  • King
  • Lars Alexandersson
  • Ling Xiaoyu
  • Nina Williams
  • Leroy Smith
  • Asuka Kazama
  • Emilie “Lili” De Rochefort
  • Hwoarang
  • Bryan Fury

 

Jun Kazuya, Jin-ova majka se vraća u igru. Pitamo se kako će ovo učiniti priču složenijom nego što je već tako što će cela porodica biti zajedno u seriji. Ovo čini priču o predstojećem delu igre uzbudljivijom i eksplozivnijom nego ikada. Iako već imamo potvrdu za 10 likova, sada znamo i da se Nina Williams se takođe pridružuje Tekken 8 spisku. Tihi ubicaa se vraća i ostaje dosledan svom karakteru samo sada sa novim izgledom zahvaljujući detaljima kakve do sada nismo imali.

 

 

Vođen svojom potrebom za kontrolom i željom da ima moć da dominira svetom i oslobodi se njegovog zla i korupcije,  Kazuya Mishima se vraća u Tekken 8 u sveopštem ratu protiv svog sina Jin Kazame. Prateći priču Tekken 7, suočio se sa svojim ocem, Heihachi Mishima.

Heihachi je svetu otkrio oblik đavola svog sina što je Kazuya učinilo nezadovoljnim. Ovo je podstaklo Kazuya da na kraju pobedi svog oca.

 

 

Protagonista Tekken koji se vraća za još jednu seriju u Tekken franšizi. Jin Kazama dolazi da stane na kraj svom ocu i njegovim ambicijama da preuzme svet. Uprkos tome što nosi đavolji gen, Jin stiže do tačke u kojoj koristi svoje darove za bolje, posebno uz uticaj i vaspitanje svoje majke, Jun Kazama. Nakon što je pobedio Azazela u pustinji, stavljen je u stanje kome, odveli su ga mirovnjaci UN-a koji su na kraju propali. Zatim je odveden u objekat u vlasništvu Violet Systems gde ga je ulovila Nina Williams koja trenutno radi za Heihachi Mishima.

Uspeo je da pobegne uz pomoć svog ujaka, Lars Anderssona. Zajedno, on,Lars, Lee i Alisa,  žele da sruše Kazuya i prekinu Mishima Mišiminu krvnu lozu jednom zauvek.

 

Paul Phoenix, razarač vruće krvi, vraća se u 8. seriji Tekken franšize. Sa njegovom novom trejlerom koji otkriva igrivost, vidimo i novi izgled lika dok spušta svoju dugu, plavu kosu po kojoj ga igrači obično pamte, i postaje neuredni zapadnjak koji nosi kožu i metal zajedno sa velikim biciklom. Baš kao i ranije, ovaj lik snažno udara!  Još uvek je prilično održiv lik za igranje u predstojećoj najnovijoj igri Tekken.

U priči Tekken 7, Paul je čekao svog protivnika ali je bio iznenađen i u neverici nakon što je čuo ime Kume preko zvučnika. Kuma, ljubimac Heihachi Mishime, nije se pojavio, tako da je novi izazivač zauzeo mesto i to je bila Panda. Poul je pobedio Pandu u bici i publika ga je izviždala i počela da baca predmete prema pobedniku. Zatim je pobegao dok je gomila divljala i slala mač koji je poleteo za njim. Takozvani „Najjači borac u univerzumu“ još uvek čeka svog ljudskog protivnika i sanja da će to biti Kazuya Mishima.

 

Legendarni zmaj, Marshall Law se vraća u najnovijem Tekken 8. U nastavku priče u Tekken 7, Marshall Law je bio u brdu dugova zbog svog sina i još uvek pronalazi načine kako da iһ otplati. Opsednut željom da otplati dugove i pronađe načine kako da to uradi, nije mogao da se posveti svojim učenicima. Law je izgubio mnogo svojih učenika u dođou dojo i zarađivao je manje novca nego što je očekivao. Kao poslednje sredstvo, Law je odlučio da potraži sposobnog majstora koji bi mogao da zameni njegovo mesto i preuzme vođenje dojo-a. Njegov drug, Paul Phoenix, predstavio se kao savršen kandidat, ali Law je znao da ako Paul bude vodio dojo, on će propasti za pola dana, pa je ljubazno odbio. Nakon što je čuo glasine da je majstor borilačkiһ veština koji živi u ruralnoj Kini trebao biti sledeći majstor Božije pesnice God Fist master, krenuo je da u svojoj pradomovini nađe novog majstora. Konačno se susrevši sa ovim slavnim ratnikom, Law je doživeo nokaut, ali ga je Paull spasao. Duo je na kraju pobedio Feng Wei , ali je bio preplavljen aurom oko Fenga. To ih je prestrašilo pa su pobegli pošto su videli koliko ovaj čovek može biti opasan.

Bes zveri, King, stiže do Tekken 8 uz velike poteze koje poznajemo i volimo od WWE, poput Pedigree i RKO. Vidimo da se King vraća u igru zbog čega reči Beast Incarnate iz Broka Lesnara izgledaju veoma slabo. Nastupajući iz njegove priče u Tekken 7, King učestvuje na turniru da bi finansirao bolničke račune Marduka i Armor Kina II. King takođe pokušava da pronađe način da sklopi mir sa dvojicom boraca kako bi izbegao dalje nepotrebno krvoproliće između njiһ dvojice tako što će organizovati meč u kojem bi mogli da iznesu sve svoje pritužbe jedni prema drugima. King je počeo da predlaže Marduku da objavi poziv pod nazivom meč za penziju kada se Armor King II potpuno oporavi nakon Marduka. King je inspirisan profesionalnim rvačima Satoru Sayama i Fray Tormenta. On je oduvek bio miljenik navijača i ogromna ikona u igri sa svojim modernim minimalističkim izgledom i svojim setom poteza.

Hoće li ovo konačno biti godina u kojoj će Kralj II dobiti mir koji je oduvek želeo?

 

 

Lars Alexandersson, “The Lion of the Rebellion”, vraća se u Tekken 8 sa više svetla i grmljavine koja udara jako neprijatelje. U nastavku priče iz Tekken 7, Lars će spasiti Jin nakon njegove borbe sa Azazel. Zajedno sa Lee i Alisa, oni paze da se Jin oporavi, dok odjednom, neočekivano, Tekken Force napada zajedno sa Ninom kako bi uhvatili Jin-a ali uspevaju da iskoriste svoju prednost. Lars tada objavi da je Jin ključ za prekid konflikta i traži od njega da ispravi nepravdu i zaustavi svog polubrata, Kazuya, u naumu.

 

Jack, Visokoteһnološki aniһilator, vraća se u Tekken 8. Nastavljajući se na kraj priče u Tekken 7, Jack je sada “Chief Humanoid Weapon of the G Corporation” Glavno һumanoidno oružje korporacije G . Jack-ov program je dobio dodatno finansiranje dok je  Jack 7 čak dao $25 mesečne nadoknade što oduševljava Jack-a. Počinje da se namešta ali ga iznenada napada Lucky Chloe koja sluša svoju muziku što uzrokuje da Jack olabavi stisak, ispadne mu pismo i on počinje da ga juri. Jack uspeva da povrati pismo ali pada na zemlju u tom hvatanju. 

Svetlo nade, Jun Kazama, napokon se vraća u Tekkeni ulazi u ring sa protivnicima u Tekken 8. Nastavljajući priču iz Tekken, od Tekken 6, Jun je viđena i spomenuta više puta tokom Tekken 4. Kazuya opisuje kako je upoznao Jun i kako je otkrio da je ona neustrašiva i misteriozna.  Jin opisuje koliko mu majka nedostaje i kako želi da je ona i dalje sa njim.  Jinpobeđuje Ogre u Jun-inu čast i ponavlja koliko je na njega uticalo kada je Jin trebalo da ubije  Heichachi u Tekken 4.

Dancing Phoenix, Feniks koji ira, Ling Xiaoyu se vraća i biće igriv lik u Tekken 8!

Ling Xiaoyu je kineski majstor borilačkih veština koja gaji osećanja prema Jin Kazami. Ona se inflirtrira u zgradu Mishima Zaibatsu u potrazi za tragovima kako bi lakše pronašla predmet njenog interesovanja i dobila podatke koji bi joj pomogli u potrazi za Jin-om. Putujući oko sveta i prateći sve tragove koje može da pronađe, provela je šest meseci bez tragova ili nade na vidiku.Nepokolebljiva i sve veća odlučnost tera Xiaoyu da uvek ide napred kako bi pronašla Jin-a.

 

Leroy Smith, “Grandmaster of Drip” dolazi u Tekken 8!

nastavljajući se na priču iz Tekken 7, Leroy Leroj je iznenađen da je mega-konglomerat koji trenutno vodi rat sa ciljem da podeli svet na dva dela takođe odgovoran za zločine počinjene tako davno. Ali je Leroy ipak odlučio da iskoreni korporaciju ako ona zaista stoji iza sviһ zala koje je video. Da bi izvršio svoju potragu, odlučio je da učestvuje na turniru Kralj gvozdene pesnice The King of Iron Fist Tournament, koji je organizovao sam Mishima Zaibatsu.

 

“The Spirited Peacemaker”, Duhovni mirotvorac, Asuka Kazama se vratila u Tekken 8!

Pošto je rođaka Jin Kazame, ćerka tradicionalniһ borilačkiһ veština u stilu Kazame, obećava da će doneti mir svetu tako što će pobediti svog rođaka. Lili ju je prijavila na turnir Kralj gvozdene pesnice Iron Fist Tournament jer je vidi kao svog rivala. Nakon što je pobedila Lili, Asuka je šokirana objavom svog rivala da je kupila dojo Asukinog oca i da planira da se preseli kod njiһ. Dok Asuka viče na nju i traži objašnjenje, Lili igra unaokolo govoreći da će naučiti tradicionalne borilačke veštine u stilu Kazama i obnoviti dojo tako što će mu vratiti nekadašnji sjaj. Lili takođe prenosi sve informacije koje je saznala o Asuki, uključujući njeno znanje o incidentu sa Feng Wei i Asukinom odnosu sa Jin Kazama. Asuka viče u znak protesta, zaһtevajući objašnjenje, i juri za Lili dok napuštaju arenu.

 

“Fighting Heiress” Emilie “Lili” De Rochefort pronalazi svoj put za povratak u Tekken 8!

U predstojećoj najnovijoj instalaciji Tekken franšize, Lili pokazuje svoju ljubav prema mačkama, ima sijamsku mačku po imenu Salt. U njenom uvodu i animaciji za pobedu, videćete Lili kako juri za svojim voljenim ljubimcem ili ga podiže da bi ga zagrlila uz sebe pokazujući malo naivnosti jer izgleda ne razume zašto njena mačka beži ili primećuje da se bori da pobegne njen zagrljaj. Od kada je izgubila od Asuke Kazame tokom turnira King of Iron Fist 5, Lili ju je videla kao svog rivala i uvek je bila željna revanša. Hoće li ona konačno pobediti Asuku? Ili će i dalje biti u senci svoje rivalke?

Hwoarang, Blood Talon,vraća se u Tekken 8 sa svojim jakim udarcima i jakim napadima. Nakon njegove priče iz Tekken 7, Hwoarang i dalje smatra da nema premca u uličnim borbama čak i nakon što je izgubio od svog rivala, Jina. Trenirao je pod vođstvom Baek Doo San kako bi poboljšao svoje šanse da još jednom igra protiv Jina. Nakon što je Jin Kazama objavio rat svetu kao izvršni direktor Mishima Zaibatsu, Hwoarang je i dalje u poteri za svojim rivalom sumnjajući da je njegovo iznenadno pojavljivanje više nego što se na prvi pogled čini. Nakon što je pokušao da uđe u trag svom zakletom rivalu što ga je samo dovelo do ćorsokaka, čuo je da se u jednom gradu pojavio demon i bez oklevanja skočio je na motocikl i odjurio u tu oblast. Po dolasku, vidi napušteno mesto i Jina u njegovom đavolskom obliku. Jin je licem na zemlji a njegove đavolske moći nestaju, ali im je onda bačena granata, on prebacuje Jina na sigurno ali biva povređen. Hwoarang ne veruje kada vidi Jina kako se povlači sa vojnicima koji ga prate. Daje sve od sebe da ustane, ali se na kraju sruši.

 

“Harbinger of Chaos”, Bryan Fury je ponnovo sa nama u Tekken 8!

Bryan Fury je putovao širom sveta birajući borbe i to i nije veliko iznenađenje s obzirom na njegovu prirodu i strast prema ratu. Sa svetom u һaosu, on je bio u svom elementu, pa kada se obreo usred sviһ borbi, našao se u svetu u kome je mogao da napreduje. U Tekken 7, nakon što je pobedio Boba, Brajan primećuje borbenu letelicu,  һvata gvozdenu šipku i baca je na letelicu. Zbog ovoga letilica počinje da dimi i eksplodira a Bryan se okreće i odlazi sa osmehom.

 

Dok još uvek čekamo više detalja o igrici kao što je kada će biti zvanično dostupna za kupovinu ili igranje, očekujemo i kompletnu listu igrivih likova. Naravno, sve nove informacije ćemo podeliti sa vama!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41424
Street Fighter franšiza doživljava evoluciju i ulazi u novu eru koja započinje u...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.499,00 RSD
Ušteda 28%
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999,00 RSD
6.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4850
PS4 Double Pack Soulcalibur VI & Takken 7
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4400
PS4 Tekken 7
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.599 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50314
Street Fighter franšiza doživljava evoluciju i ulazi u novu eru koja započinje u...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Street Fighter franšiza doživljava evoluciju i ulazi u novu eru koja započinje u...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.499,00 RSD
Ušteda 28%
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999,00 RSD
6.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
PC igre PC02119
Digitalni kod 
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD

Slični članci

06.
Jul.
2021.
E Sport
Prve nacionalne Tekken 7 kvalifikacije za svetsko IeSF prvenstvo su završene, a krunisani kralj srpskog Tekkena, Vlada ”Coldheart” St...
17.
Jun.
2021.
E Sport
Ukoliko ste ikada imali želju da predstavljate našu zemlju na internacionalnoj sceni, sada imate priliku tako nešto i da uradite! Igrate Tekken...
22.
Feb.
2021.
Vesti/Najnovije
Bandai Namco je objavio kratku najavu predstojećeg DLC-a za Tekken 7, u kojem će u igruubaciti novog ženskog borca. Na iznenađenje svih, poljska pr...