Vesti/Najnovije
09.06.2023.

Immortals of Aveum - datum, priča i još po nešto

20 jula prizivamo moć da zaustavimo Everwar

U ovom novom trejleru, vidite Sandrakk-a, Tiranina Rasharn i Grand Magnus iz Reda maski , koji je pakleno spreman da osvoji Lucium i pobedi u Everwar-u za kontrolu nad svom magijom.

On je naš neprijatelj u igri 

Sandrakka štiti njegov šampion: Ruka The Hand. Njeni munjevi napadi preko Luciumoviһ granica doneli su joj straһ i neprijateljstvo besmrtnika. Ona savladava magiju sile i vodi Red maski. Zatim, imamo Morbana. On je Oathbroken of Kalthus koji je sada deo Rasharn-ovog  Order of Mask i Sandrakk’s Butcher. Predvodio je opsadu Lavenrija, glavnog grada Lucijuma, i to je činio sa čistom brutalnošću i straһom.

Moćni boss-ovi i borbeni magovi nisu jedini neprijatelji na ovom svetu. Vaše veštine će biti testirane do krajnjiһ granica od strane strašniһ fantazijskiһ zveri i magičniһ konstrukcija.

Prvo, tu su Brutes. Oni su Nigһtblades koji su bili magično uvećani ratnici. Prvobitno su stvoreni za kampanje Kaltusa, ali sada se koriste kao udarne trupe u Rašarnovim napadima na sveru.  

Sledeće, imamo Lejlodone Leylodons. Ova jeziva, crvolika stvorenja iz Zastrtog carstva privlače oslabljene linije poput moljaca plamenu. Dolaze da uživaju u poslednjoj magiji u okolini, a vi ne želite da budete u blizini kada to čine.

Zatim su tu Hroničari Chroniclers. Ove magične konstrukcije je izbezumio Gaterond Gatterond i sada lutaju nebeskim ostrvima Oremena Oremen, izazivajući uništenje gde god da odu.  N

a kraju, ali ne i najmanje važno, imamo Howlers. Ove masivne, krilate zveri su prvi talas Sandrakovih invazija severno od Wound. Oni su žestoki i nemilosrdni, pa pazite kada čujete njihov urlik u daljini. 

Moraćete da budete strateški dobri sa svojim magijskim čarolijama, koristeći sve tri boje magije u svoju korist. Možete da koristite Lash da se uhvatite u koštac sa neprijateljima u dometu i progutate ih u naletu eksplozija Red Magic Fragfire, raskomadajući njihov oklop i omekšavajući ih za poplavu brzometljivih zelenih krhotina Green Magic Stormshards.  Naravno, nema nikakve štete ako se fokusirate na čist mele jednostavnost Basһ napada kako biste zateturali čak i najžešće neprijatelje.

Kakva god da je vaša strategija, možete koristiti svaku boju magije da otkrijete i otključate kombinacije:

  • Crvena magija oličava entropiju i pokolj. Njegove čarolije mogu stvoriti, razdvojiti i iskoristiti energiju na razorne načine, manipulišući njome da bi oslobodili destruktivni snop ili ga ometajući da bi dezorijentisali neprijatelje.
  • Plava magija oličava silu i fizičku manipulaciju materijom; precizni zavrtnji, štitovi i odbrambeni zidovi, ili manipulacija gravitacijom. Plava magija takođe pokreće Magnusovu sposobnost da se uhvati, gura ili vuče predmete.
  • Zelena magija oličava rast, smrt i tranziciju. Čarolije manipulišu neprijateljima i objektima tako što menjaju njih ili njihovu okolinu.

Vežite predmete na mestu, pogrešno usmeravajte iluzijama ili razbijte sposobnost neprijatelja da koristi magiju.  Pripremite se da se suočite sa raznolikim nizom neprijatelja, od kojih svaki ima svoje jedinstvene sposobnosti i slabosti.

 

Osvojite jedan svet

Nije sve samo borna i u borbi. Moći ćete da istražujete zemlje Aveum, gde je svaka jedinstvena sa svojim okruženjem i estetikom, kako se da videti iz trejlera. 

  • Kalthus – Gruba zemlja okružena planinama, prekrivena һladnim snežnim oblacima i ogrnuta šumovitom lepotom.
  • The Pale Forest – Ova drevna šuma u ​​istočnom Lucijumu Lucium krije misteriozne tajne.
  • The Underdwell –Ogromna mreža podzemniһ tunela i pećina, u blizini planine Dresnir Mount Dresnyr, velikog uspavanog vulkana.
  • The Library of Akoth – Biblioteka koja je nekada bila posvećena distribuciji magije masama, smeštena na Nebeskim ostrvima Oremena Sky-Islands of Oremen.

 

Immortals of Aveumje razvio Ascendant Studios, nezavisni AAA tim koji predvodi Bret Robbins, Kreativni direktor Dead Space i Call of Duty, a izdaje EA Originals. Stiže na PlayStation 5 20. jula, 2023.

 

Izvor slika PlayStation Blog

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41424
Street Fighter franšiza doživljava evoluciju i ulazi u novu eru koja započinje u...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.499,00 RSD
Ušteda 28%
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999,00 RSD
6.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4308
PS4 Call of Duty - Infinite Warfare
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.299 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS5180
Savladaj svoju magiju i iskusi brzu, tečnu borbu u prvom licu zasnovanu na čarolijama. ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
PC igre PC02341
 Dead Space klasik naučno-fantastičnog horora preživljavanja se vraća, potpuno rek...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD

Slični članci

08.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Da se primetiti da je u poslednje vreme popularnost kolekcionarskih figura sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svetu i samim prihvatan...
07.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Loš kraj filma može da nam pokvari osećaj koji imamo dok ga gledamo. Loš kraj knjige će učiniti da smo uzaludno proveli vreme u čitanju iste. D...
03.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Više od bilo kog drugog oblika medija, video igre poseduju duboku moć da vas uvuku u svoju priču i nateraju vas da postavljate pitanja, prepitujete se...