Vesti/Najnovije
05.07.2023.

Final Fantasy 16: Kako preći Bolts from the Blu

Gost je gost!

Između glavnih tačaka priče u Final Fantasy 16, obično postoji manja potraga za glavni scenario u kojoj Klajv i ostali smišljaju svoj sledeći korak u Skloništu. Dok se Klajv vraća u Sklonište nakon što je pobedio Huga, ova sledeća potraga za glavni scenario je duža od uobičajenog povratka u Sklonište.  

Iako nema mnogo novih stvari za igrače Final Fantasy 16 koje treba da urade u zadatku "Bolts of the Blue" koja je deo glavnog scenarija, to im daje kratak predah od svih akcija jer je scena postavljena tako da bude bitna za budući razvoj priče. Evo šta igrači mogu da očekuju kada počnu sa "Bolts from the Blue".

Kada se ove scene završe, igrači će biti slobodni da ponovo istraže skrovište.

Hugo je bio težak boss, tako da bi igrači možda želeli da odvoje ovo vreme da popune zalihe potrošnog materijala koji su korišćeni. Postoji novi Notorious Mark za igrače koji takođe mogu da love ako traže opcioni izazov.

Nakon što igrači pobede Huga, oni takođe dobijaju novi set sposobnosti za upotrebu i u borbi. Sposobnosti Titana  Titan abilities su moćne, pa će igrači možda želeti da razmotre nadogradnju/otključavanje sa bilo kojim poenima sposobnosti koje mogu imati. Jedna važna stvar koju igrači treba da znaju je da mogu imati samo tri Eikona kanalisana u bilo kom trenutku. Ovo se može promeniti na Gear &  Eikons tab u meniju.

Kada budete spremni, pronađite Otta i razgovarajte s njim. Ovo pokreće scenu u kojoj se igrači upoznaju sa likom po imenu Midadol Telamon, skraćeno Mid.

Ona moli Klajva za uslugu i brzo odlazi. Nakon scene, idite u skladište i razgovarajte sa njom. Mid želi da izgradi radionicu, ali joj je potrebna pomoć od Klajva. Započnite ovaj zadatak razgovorom sa Haronom Charon. Posle toga, idite levo i razgovarajte sa Blackthorne-om. Kada to uradite, koristite lift da se spustite do pristaništa i razgovarajte sa Bardolph-om. On je previše zauzet da bi pomogao Mid, ali kao opciju predlaže stolara u Martha's Rest.

Sa novim ciljem, brzo krenite do Martha's Rest. Ako igrači slučajno rade na sporednoj misiji „Kulinarsko hodočašće“ "A Culinary Pilgrimage", ovo je dobra prilika da se napreduje, a da se priča unapredi jer igrači ionako moraju da budu u toj oblasti. Kada budete spremni da nastavite priču, razgovarajte sa Martom. Stolar, Bernard, je u ruševinama Kreside  Cressida. Ovo je severoistočno od Martha's Rest u Greensheaves.

Usput, igrači FF 16 će ​​naići na Chronolith pod nazivom  Ruka Hiperiona The Hand of Hyperion. Još uvek ništa ne radi, ali zabeležite njegovu lokaciju za kasnije. Pratite crvenu tačku da biste pronašli Bernarda kako stoji u blizini mosta. Potrebna mu je pomoć da raščišćava ruševine starog doma svoje porodice. Očistite nekoliko grupa neprijatelja uključujući zmaja. Posle kratke scene, vratite se u skrovište i razgovarajte sa Mid.

Kada je zahtev Mid završen, idite u ambulantu da proverite Džil Jill. Nakon kratke scene, razgovarajte sa Gavom na Shelves. Nakon što se odigra scena, razgovarajte sa Vivijan Vivian da biste napredovali u priči i primili vest o neočekivanom gostu. Idite ponovo do pristaništa da razgovarate sa Bajronom Byron da pokrenete još jednu scenu. Nakon scene, razgovarajte sa Otom Otto, a zatim ponovo razgovarajte sa Bajronom da otvorite mapu sveta. Kada igrači otputuju u pustinju Velkroj Velkroy Desert, započeće sledeći glavni scenario.

 

 

 

Izvor slika Internet

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4920
Mako - životna energija planete i gorivo koje održava grad Midgar... Crpljenjem ovog r...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4410
PS4 Final Fantasy 14 - Complete Edition
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4328
PS4 Final Fantasy 15
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.499,00 RSD
Vrsta
Nova
1.499 ,00 RSD
Korišćena
1.299 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50361
Nova igra u okviru Final Fantasy serijala označava mračni preokret za RPG franši...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.999,00 RSD
Vrsta
Nova
9.999 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion za Nintendo Switch je potpuni remaster Crisis Co...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Ušteda 38%
6.499,00 RSD
Vrsta
Nova
6.499,00 RSD
3.999 ,00 RSD

Slični članci

26.
Jun.
2023.
Vesti/Najnovije
FF 16 i DMC možda na prvi pogled nisu slične, ali otkako su fanovi Final Fantasy i Devil Mai Cry saznali da je Riota Suzuki deo tima za razvoj Final Fantasy ...
15.
May.
2023.
Focus on
Square Enix je izdavanjem remasterovanih prvih 6 Final Fantasy igara za PS4/5 i Switch zajahao talas nostalgije kako bi nas potpuno prebacio u FF mod u posle...