Vesti/Najnovije
11.07.2023.

Bloodborne savršenstvo!

Kada fan nacrta

Poznato je da i kod nas u Srbiji ima odličnih slikara i zaljubljenika u video igre koji svoje radove prodaju širom sveta. Iskreno, nismo o njima pisali i to je naša grepka koju ćemo se potruditi da uskoro ispravimo.

A u velikom svetu, obožavalac Bloodborne igre stvara impresivnu sliku koja prikazuje jednog od najprepoznatljivijih likova u igrici. Uprkos nedostatku remastera na PlayStation 5, Bloodborne nastavlja da bude jedna od najomiljenijih Soulslike igara koje je razvio FromSoftvare. Bloodborne dovodi igrače u drevni grad Iharnam dok se čudna bolest širi stanovništvom. U glavnoj priči, Lovci imaju zadatak da pronađu lek za bolest poznatu kao Paleblood i da stanu na kraj užasnim čudovištima koja lutaju noću tokom Lova. Lovci koriste transformativno oružje, koje im omogućava da im priđu i ubiju čudovišta na različite načine. Bloodborne je brzo postao jedna od najbolje ocenjenih igara na PlayStation 4 u martu 2015. godine, a neki fanovi veruju da je to najbolja Soulslike igra uprkos izdanju Elden Ringa prošle godine.

 


 

Fan Bloodborne ArtbyAEB je nedavno završio neverovatnu sliku Eileen the Crow, jednog od glavnih NPC-a u igri. Slika je zasnovana na zvaničnom umetničkom delu iz igre, koja služi kao referenca za projekat korisnika. Nakon što je dobio inspiraciju igrajući Bloodborne, korisnik je odlučio da naslika Eileen na platnu 80x80 cm akrilnom bojom.

Iako slika nije potpuno originalno delo, ArtbyAEB je uspeo da doda svoje suptilne izmene i lični pečat dok je verno slikao lik.

U Bloodborneu, Eileen the Crow je maskirani ubica koji potiče iz misteriozne strane zemlje. Ona je vešt Lovac baš kao i lik igrača, ali ima sasvim drugačiji zadatak u gradu. Umesto da traži lek za bolest koja pustoši Iharnam, Eileen ima zadatak da eliminiše lovce koji podlegnu bolesti ili polude dok lutaju kroz grad. Ona je prijateljski nastrojena prema glavnom liku Bloodborne igre i igrači mogu izabrati da joj pomognu u opsežnoj liniji zadataka ako žele. Međutim, igračeve odluke mogu pretvoriti Eileen u neprijateljski lik u Bloodborneu.

Slika Bloodborne koju je napravio ArtbyAEB može biti rekreacija, ali krajnji rezultat je jednako zapanjujući kao i zvanično umetničko delo FromSoftvare-a. Glavni cilj ArtbyAEB-a je bio da povrati umetnički stil Bloodborne i oda počast Eileen the Crow, a čini se da umetničko delo postiže ovaj cilj dok zadovoljava dugogodišnje obožavaoce igre.  Č

ini se da Bloodborne remaster neće biti objavljen u bliskoj budućnosti, ali će Lies of P pokušati da pridobiju obožavaoce Bloodborn pomoću Soulslike borbe i jedinstvenog oružja uskoro. Lies of P izlazi ovog septembra za konzole i računare, a fanovi Soulslike-a mogu odmah isprobati besplatnu demo verziju ovog naslova inspirisanog Bloodborne-om.

 

 

 

Izvor slika Internet

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41148
Elden Ring je nova igra tvoraca popularnog Dark Souls serijala Napravljena u saradnji s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4257
PS4 Bloodborne Game Of The Year Edition
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.499,00 RSD
Vrsta
Nova
3.499 ,00 RSD
Korišćena
1.799 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS5178
Inspirisana poznatom pričom o Pinocchio, Lies of P je action-soul igra smeštena ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBSX0063
Inspirisana poznatom pričom o Pinocchio, Lies of P je action-soul igra smeštena ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD

Slični članci

05.
Jul.
2023.
Ova mama je gejmer
Ne postoji ništa što Bik voli više od pobede. Kada su u pitanju njihove navike u igranju igara, oni su hrabri i ambiciozni ljudi koji pr...
29.
Jun.
2023.
Ova mama je gejmer
Svi znaju da ste Vi ste najhrabriji i najambiciozniji znak, vođa svakog čopora i da su Vam potrebne igre koje će to i dokazati.
26.
Jun.
2023.
Ova mama je gejmer
Gejming je zabava! Gejming je nešto u čemu treba da uživamo i da se opustimo. Zbog toga smo malo istraživali uticaj horoskopa na to koje igre igrate, ...