Vesti/Najnovije
14.07.2023.

Otkriveni detalji EA SPORTS FC 24

Dosta je tu unapređenja

EA Sports je otkrio punu listu funkcija za predstojeći EA Sports FC 24.

Najavljen za 29. septembar, EA Sports FC 24 je prvi EA Sports fudbalski naslov koji je objavljen otkako je partnerstvo kompanije sa FIFA-om okončano nakon FIFA 23. Igra će biti dostupna za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbok One, PC i Nintendo Switch.  

EA Sports FC 24 sadrži brojne modove koje su igrači očekivali tokom godina. Međutim, postoje neki veliki novi dodaci i poboljšanja koja dolaze za igrače, uključujući novu HyperMotion V tehnologiju, unakrsnu igru iste generacije za klubove, poboljšanja u režimu karijere u igri i još mnogo toga.

Jedna nova funkcija igranja je nova PlayStyles tehnologija koja omogućava igračima da igraju više kao njihove kolege iz stvarnog života.  „PlayStyles koji pokreće Opta podižu igrače dalje od njihovih ukupnih ocena sa istinitim ponašanjem i autentičnim sposobnostima koje njihov način igre čine ličnim i jedinstvenijim“, kaže EA Sports. HyperMotion V, je dostupan samo na PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC verzijama igre.  

EA Sports FC 24 ima preko 19.000 licenciranih igrača, preko 30 liga i preko 100 rekreiranih stadiona.  Dve od tih liga uključuju potpuno nove dodatke u igri: špansku Ligu F i nemačku Frauen-Bundesligu.

HYPERMOTION V

„Pružajući najveći iskorak u autentičnosti i realističnosti igranja do sada, HyiperMotion V prevodi ritam i fluidnost fudbala u stvarnom svetu u Svetsku igru koristeći volumetrijske podatke o više od 180 vrhunskih mečeva iz takmičenja kao što je UEFA za muškarce i Women’s Champions League, Premier League i LaLiga EA SPORTS.”  

PLAYSTYLES

„Optimizovan stvarnim Opta podacima i podacima iz drugih izvora, PlayStiles dimenzionira sportiste, prevazilazeći ukupne ocene kako bi oživeo sposobnosti na terenu koje igrače čine posebnim. Svaki PlayStile utiče na igru, dajući igračima jedinstvene mogućnosti koje ćete videti i osetiti, a koje čine njihov način igranja autentičnijim.”

 FROSTBITE ENGINE

„Od realističnijih modela igrača SAPIEN do talasanja njihovih kompleta dok pobeđuju defanzivca i poboljšanog iskustva na meču, poboljšani Frostbite™ Engine prikazuje detalje kako bi svaki trenutak u EA SPORTS FC™ 24 izgledao i osećao se više kao fudbal. ”  

PLAYER CAREER

„Ucrtajte svoju karijeru iz snova uz pomoć novog Player Agenta i evoluirajte na terenu pomoću ponovo izmišljenog sistema ličnosti izgrađenog oko potpuno novih PlayStilova.“

MANAGER CAREER

„Vodite svoj klub do slave sa većom kontrolom nad svojom taktikom, trenerima koji će vam pomoći da implementirate svoju viziju i novim funkcijama treninga da izvučete najbolje iz svog tima na dan utakmice.“  

CLUBS & VOLTA

„Od stadiona do ulice, pridružite se prijateljima u klubovima i VOLTA FOOTBALL™ u EA SPORTS FC™ 24 uz unakrsnu igru. Igrajte, napredujte i personalizujte svog Pro na pravi način za fudbal uvođenjem novog formata Clubs Season koji kulminira u plej-ofu, uvođenjem PlaStiles-a za realističniji razvoj igrača i više prilagođavanja nego ikada.”

RAZVIJTE SVOJE KLUBSKE LEGENDE

Po prvi put ikada, možete poboljšati igrače u svom klubu putem Ultimate Team™ Evolutions,novog načina da izgradite svoj tim oko igrača koje volite. Izaberite igrače koji odgovaraju kriterijumima Evolucije i ispunite niz ciljeva da poboljšate svoje individualne veštine, stilove igre i ukupne ocene kako bi bili konkurentni tokom cele godine. Moći ćete čak i da poboljšate kako izgledaju njihovi predmeti za igrače sa novim dizajnom i animiranim pozadinama, tako da možete da se pomerate prema svom protivniku sa svojim domaćim Evolutions igračima i svim prekretnicama koje su dostigli za vaš klub.

ULTIMATE ZNAČI SVAKO

Ženski fudbal dolazi u Ultimate Team™,najveći dodatak vrhunskih igrača ikada dodat u jednoj godini, uvodeći šest novih liga i svet novih mogućnosti za izgradnju tima dok kreirate svoj Ultimate XI. Tu su i nove IKONE i Heroji, pioniri ženske igre, koje možete dodati svom klubu i izgraditi svoj tim.

UNAKRSNO IGRANJE

U EA SPORTS FC 24, unakrsna igra se širi na sve režime za više igrača na mreži. Igrači će sada moći da se udružuju sa svojim prijateljima na više platformi, kao i da igraju protiv mešovitih timova na više platformi u svim režimima gde je unakrsna igra dostupna.  Ovo će i dalje biti zasnovano na generaciji platformi za igrače sa:  PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC verzijama koje mogu da igraju PlayStation 4 i Xbox One verzije koje mogu da igraju na više platformi Switch će biti isključene iz bilo koju igru na više platformi.

Cross-play se proširio na sledeće modove u EA SPORTS FC 24:

  • Clubs
  • Co-Op Season
  • VOLTA FOOTBALL™ (Arcade, Squads)
  • Ultimate Team™ Co-Op (Squad Battles, Rivals, Friendlies)

Cross-play će ostati dostupan u sledećim modovima:

  • Ultimate Team (Rivals, Champions, Online Draft, Online Friendlies, Play a Friend)
  • Online Friendlies
  • Online Seasons 

 

 

Datum izlaska 29 septembar 2023
Platforme PlayStation 5 ,PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One and PC Windows
Publisher Electronic Arts
Developer EA Sports

 

 

 

Izvor slika EA SPORTS FC 24 

Slični članci

10.
Jul.
2024.
Vesti/Najnovije
T2 nam je napokon ponudio informacije o najnovijem NBA 2K25 naslovu, a najbitnije je da imamo datum izlaska!
28.
Jun.
2024.
Vesti/Najnovije
Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC poziva Ukaljane nazad u Lands Between na još jedan komadić (20-30h) epske avanture, obećavajući ne samo skoro ...
27.
Jun.
2024.
Vesti/Najnovije
Call of Duty: Black Ops 6 donosi brojne novine i unapređenja koja će oduševiti kako veterane serijala, tako i nove igrače. Prvo što ćeš ...