Vesti/Najnovije
30.09.2023.

Bethesda lansira novu The Elder Scrolls igru

Mobilne igra dobra zarada

The Elder Scrolls: Castles je sada dostupan za preuzimanje na odabranim mobilnim uređajima.

Prva nova The Elder Scrolls igra poslednjih godina objavljena je potpunoodjednom i bez najave, a Bethesda ju je bazirala na izuzetno uspešnoj formuli igranja Fallout Shelter-a.  Ne uzimajući u obzir stalno rastuću listu ponovnih izdanja Skyrim-a, poslednji novi unos u dugotrajnoj franšizi koji je lansiran u obliku The Elder Scrolls: Blades početkom 2019. Ta kolekcija avanturističkih iskustava debitovala je sa mlakim prijemom igrača i mešovitim kritikama. Otuda je odmah bilo očigledno da TES: Blades neće moći da dostigne visine Fallout Shelter-a, koji je bio i ostao jak od 2015. godine i ostaje najuspešnija Bethesdina igra ikada u smislu postignuća.  

Poslednji pokušaj studija da napravi još jedan mobilni hit zove se The Elder Scrolls: Castles. Sim za upravljanje se pojavio u Google Play prodavnici krajem septembra, a njegov listing otkriva da je igra trenutno u ranom pristupu. Ova pretpregledna verzija TES: Castles se stoga već može preuzeti na odabranim Android uređajima širom SAD i nekoliko drugih zemalja. Programer tek treba da pruži kompletnu listu podržanih pametnih telefona i tableta, iako 2D vizuelni prikazi igre sugerišu da bi trebalo da radi na većini savremenih uređaja koji obuhvataju svaki cenovni razred.

Ovaj novi spin-off The Elder Scrolls-a obećava priliku fanovima da izgrade sopstvenu dinastiju. U tom cilju, oni će imati zadatak da izgrade, prošire i nadograde svoje titularne dvorce kao deo petlje igranja koja je prilično kopija Fallout Shelter-a. S obzirom na sličnosti između ova dva, verovatno je da je TES: Castles takođe izgrađen na Unity engine, prilično popularnom izboru među mobilnim programerima.  Dok je Fallout Shelter stigao do iOS uređaja mesecima pre svog Android lansiranja, TES: Castles bi mogao da uradi suprotno, jer se trenutno ne pominje igra u Apple-ovoj App Store-u. Čini se da verzija za rani pristup TES: Castles takođe nije kompatibilna sa Google Play igrama za PC. Obožavaoci koji ne mogu da igraju ovu verziju za pregled TES-a: Castles bi trebalo da se naoružaju strpljenjem u iščekivanju punopravnog izdanja igre, barem ako je Bethesda rekord sa naslovima za mobilne uređaje indikacija. Na primer, TES: Blades-u je trebalo oko 14 meseci da napusti rani pristup, što se konačno dogodilo sredinom 2020. Najslađa Doom igra ikada, Mighty Doom, krčkala se je još duže, provela je skoro dve godine u ograničenoj beta verziji pre nego što je počela sa igranjem širom sveta u martu 2023.

Poslednji pokušaj studija da napravi još jedan mobilni hit zove se The Elder Scrolls: Castles. Sim za upravljanje se pojavio u Google Plaiy prodavnici krajem septembra, a njegov listing otkriva da je igra trenutno u ranom pristupu. Ova pretpregledna verzija TES: Castles se stoga već može preuzeti na odabranim Android uređajima širom SAD i nekoliko drugih zemalja. Programer tek treba da pruži kompletnu listu podržanih pametnih telefona i tableta, iako 2D vizuelni prikazi igre sugerišu da bi trebalo da radi na većini savremenih uređaja koji obuhvataju svaki cenovni razred.

A do tada, proverite šta sve mi imamo u ponudi kada je u pitanju Elder Scroll!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41256
The Elder Scrolls - Skyrim Anniversary Edition  poseduje poboljšanu grafiku...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.499,00 RSD
Vrsta
Nova
3.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4518
Potreban Playstation VR za igranje.
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Switch The Elder Scrolls 5 - Skyrim
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.999,00 RSD
Vrsta
Nova
7.999 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO851
The Elder Scrolls - Skyrim Anniversary Edition  poseduje poboljšanu gra&sca...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.999,00 RSD
Vrsta
Nova
5.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO190
XBOX ONE The Elder Scrolls: Skyrim Special Edition
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD

Slični članci

05.
Jul.
2022.
PC
Recenzija preuzeta sa Play!Zine
11.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Skirim je svetski poznat klasik. Ali s obzirom na dubinu igre, ponekad dolazi do grešaka. Evo nekih velikih nedoslednosti u igri Skyrimu.
10.
Jan.
2022.
Vesti/Najnovije
Mnogi fanovi igre Skyrim raspravljaju o tome koji su od mnogih neprivlačnih sastojaka za napitke koji se nalaze širom ovog sveta najodvratniji.