Vesti/Najnovije
15.01.2024.

Horor Miki Maus

U pripremi je nova igra koja je podelila internet

Da li ste znali da su neki Disney likovi početkom godine postali "javno vlasništvo"?

A da li ste čuli za Infestation 88?

"Infestation 88", kooperativni naslov iz Nightmare Forge Games-a koji nudi igrače koji se šalju u mračne hodnike na udaljenim lokacijama kako bi istrebili stvorenja koja su tamo divljala.Nedavno je na internet postavljen kratak trejler koji je brzo postao viralan pošto su igrači otkrili da neće morati dugo da čekaju na prvi korak u horor igri Miki Mausa.

Tizer prikazuje najezdu pacova i miševa koja je izmakla kontroli, a neki od njih su narasli do neverovatne veličine. Misteriozne gnjecave izrasline pojavile su se na zidovima  stare fabrike, koja takođe služi kao dom poznatom crno-belom stvorenju. Jedan od miševa u fabrici je dostigao ljudsku veličinu i preuzeo odeću "Parobroda Willie" Steamboat Willie iteracija Mikija Mausa. Međutim, čini se da on ima vrlo malo zajedničkog sa voljenim animiranim likom osim njegovog osnovnog izgleda. Kada jedan od igrača obasja miša koji vreba oblakom otrova, miš reaguje prilično burno.

A burna je reakcija na ovo na internetu!

Prema Steam listi igre čitamo, "1988. godine, ono što se smatralo da je izbijanje štetočina preraslo u nešto mnogo zlokobnije ... vi i vaši prijatelji ste istrebljivači pozvani da lečite ove misteriozne manifestacije ." Na sajtu se takođe navodi: „Ova igra je inspirisana delima koja su sada u javnom vlasništvu," što implicira da Miki nije jedini poznati entitet sa kojim će igrači morati da se suoče.  Čini se da jedan snimak ekrana na Steam stranici potvrđuje ovo, a lik igrača je okrenut prema zveri nalik Mothmanu u štali.

Sasvim je moguće da je glavni negativac u igri Miki Maus, sa različitim kriptidima i urbanim legendama koje oslikavaju zlokobne uloge na drugim mapama. Međutim, potencijalni igrači će bez sumnje tražiti još likova koji su se oslobodili autorskih prava u novijoj istoriji. Možda će se Vini Pu pojaviti kasnije, sa ovim timom ili istrebljivačima koji se šalju u šumu od sto hektara. Tiger, Vinijev prijatelj je takođe postao javno vlasništvo ove nedelje što nudi još strašnije mogućnosti.

I dok se ovaj tekst završava, stigla je informacija o tome da će ova igra promeniti ime u Infestation: Origins ime zbog broja 88 u nazivu!  Kao što navode mnogi na društvenim mrežama, broj "88" se često koristio kao šifra među neonacistima. Reference u igri na istrebljenje štetočina i upotrebu gasa, iz prisustvo onoga što se čini da je pištolj specifičan za Drugi svetski rat, navelo je mnoge da optuže programere da su u novu igru ubacili tanko prikrivene rasističke simbole . Stvari su se samo pogoršale kada su navodni snimci ekrana sa Discord servera Nightmare Forge počeli da se pojavljuju na X platformi uz užasne komentare. Reakcija koja je usledila navela je Nightmare Forge Games da najavi preimenovanje igre i osudi ponašanje nekih njenih fanova. Nažalost, kada smo najavljivali igru, nismo bili svesni dodatnih implikacija povezanih sa brojem 88.

Postoji šansa da bi Nightmare Forge Games možda mogao da izgradi čitav univerzum čudovišta iz Disney sveta za koje će se igrači boriti u "Infestation 88."   Meni to iskreno nije ni malo interesantno jer su to likovi dtinjsta generacija i generacija. Hoćemo li stvarno uništavati sve one lepe uspomene?

Dok su mnogi skandalizovani idejom da se Miki pokvari, drugi su jednostavno iznervirani projektom. Kako bilo, nekada je bolje ostaviti neke likove i priče tamo gde jesu, zar ne?

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Bobble Figure Disney - Mickey and Friends POP! - Winnie the Pooh (Cherry Blossom Pooh) ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.199,00 RSD
Vrsta
Nova
2.199 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
3D šolja Disney - Winnie the Pooh Materijal: Keramika  Zapremina: ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.899,00 RSD
Vrsta
Nova
1.899 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
3D šolja Mickey Mouse-a je zvanično licencirani proizvod Walt Disney fran&scaron...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ostalo MPR714
Set Letter Disney - Mickey - Friend of Nature sadrži:  Notes A5 formata bez lin...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
999,00 RSD
Ušteda 60%
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499,00 RSD
999 ,00 RSD

Slični članci

04.
Jan.
2024.
Ova mama je gejmer
Šolje i čaše postaju nezamenjiv deo svakog iskrenog zaljubljenika u STAR WARS. Da li ste proverili našu ponudu i neke od najpoznatijih p...
13.
Sep.
2023.
Vesti/Najnovije
Nadamo se skorijim nastavcima, a do tada – predlažem da se oprobate u trenutnom izdanju ove pristupačne pustolovine. Tragovi čarolije još uvek t...
24.
Dec.
2022.
Vesti/Najnovije
Matematika, logika, brzina, učenje stranog jezika... Mnogo je dobrih stvari koej pravilno usmeren gejming može da unapredi kod dece. Učenje sa video igrama m...