Vesti/Najnovije
14.02.2024.

Najpoznatiji parovi u video igrama

Ljubav je u vazduhu!

Super Mario i Peach (Mario serijali)

Par na koji većina prvo pomisli a nije na kraju svega romantični par. Da li su prijatelji ili će se nešto desiti, možda ćemo nekada i saznati. Mario je vitez koji donosi spas, a Peach je Princeza u nevolji.

Ova njihova ljubavna priča  je bezvremenska priča o herojstvu i predanosti. Dok Mario kreće u bezbrojne potrage da spase Breskvicu iz kandži podlog Bauzera, njihova ljubav ostaje stalni izvor motivacije i inspiracije. To je svedočanstvo o moći ljubavi da izdrži čak i najopasnije okolnosti. Ljubav može biti pokretačka snaga za hrabrost i odlučnost, čak i kada su u pitanju slabe šanse. Čak i u svetu punom opasnosti i avantura, ljubav i dalje može pobediti sve.

Probajte neku od igara iz Super Mario serijala i saznajte da li će Mario i Peach ikada postati romantični par.

 

Zelda i Link (‘The Legend of Zelda: Breath of the Wild’)

Zelda i Link se nekako uvek povezuju, ali u ovom naaslovu je njihova veza jača nego ikad.

Dok rade sve zajedno sa viljem da spasu kraljevstvo Hirule od zle Kalamiti Ganona, njihovo poverenje i partnerstvo evoluiraju u nešto dublje. Iako njihova ljubav nije otvoreno romantična, njihova snažna veza i nepokolebljiva podrška jedno drugom jasno pokazuju da dele posebnu vezu. Njihova zajednička misija da spasu svoj svet od uništenja učvršćuje njihovo partnerstvo i ljubav jedno prema drugom. Zeldina i Linkova ljubavna priča je podsetnik da se prava ljubav može naći u najtežim vremenima i da može da izdrži čak i najteže okolnosti.

Kažu da u igri The Legend of Zelda - Breath of the Wild može da se nasluti romantika.... proverite.

 

Sonic the Hedgehog id Amy Rose  (‘Sonic the Hedgehog’ serijal)

Svi su čuli za plavog ježa Sonika ali dosta je onih koji nisu čuli za Ejmi!

U svetu brzih avantura i naetih borbi, ljubavna priča Sonika i Ejmi je šarmantna priča o neverovatnom paru koje spaja zajednička ljubav prema avanturi. Dok Sonic prolazi kroz bezbrojne izazove, Ejmina nepokolebljiva ljubav i podrška pomažu mu da se suoči sa čak i najzastrašujućim neprijateljima. Njihova priča je svedočanstvo o moći ljubavi koja spaja ljude, ma koliko različiti izgledali. Pokazuje da ljubav može biti izvor snage i inspiracije, čak i kada se suočite sa velikom opasnošću.

Čak i u svetu neprekidne akcije, ljubav može da pronađe način da bude tu.

 

Geralt of Rivia and Yennefer (‘The Witcher 3: Wild Hunt’)

Ljubav je magija!

Ova strastvena ljubavna priča traje decenijama i prepuna je magije, avanture i opasnosti. Njihova duboka povezanost i neosporna hemija čine ih jednim od najpoznatijih u istoriji video igara. Oni su međuprvima kada pomislite na parove u igrama. Dok krstare podmuklim svetom kontinenta, podržavaju i izazivaju jednan drugog što čini  njihovu vezu još jačom. Geraltova i Jeneferova ljubavna priča je svedočanstvo o moći ljubavi koja odbija da bude ukroćena. Zajedno, oni pobeđuju i kadase čini da nema šanse i pokazuju da ljubav može cvetati čak i u najmračnijim vremenima.

 

Cody i May (‘It Takes Two’)

Ovaj bračni par nam je pokazao da se sve može kada se dvoje slože!

U normalnom svetu možda bez iskre koju su nekad aimali, a u svetu u kome magija može da pretvori svakodnevicu u nesvakidašnje ponovo otkrivaju ljubav i povezanost. Dok zajedno rade na navigaciji maštovitim svetom ispunjenim zagonetkama i izazovima, njihova ljubav se ponovo rasplamsava i postaje jača. Ova ljubavna priča je svedočanstvo o moći ljubavi da izleči čak i najrazbijenije veze. Ljubav se može ponovo otkriti i ojačati kroz zajednička iskustva i timski rad. Podsetnik da čak i u svetu ispunjenom naizgled nepremostivim preprekama, ljubav ipak može da nađe način da pobedi.

Ukoliko niste do sada zaigrali igru, topla preporuka je da to uradite!

 

Sora i Kairi (‘Kingdom Hearts’ serijal)

Ljubav nije uvek strela koja nas pogodi čim vidimo nekoga. Ljubav može da se rodi i iz prijateljstva.

U priči i univerzumu u kojem se svetovi sudaraju i tama preti da sve proguta, Sorina i Kairina ljubavna priča je dirljiva priča o prijateljstvu koje prerasta u nešto više. Dok zajedno putuju da zaštite svoje svetove i prijatelje od sila tame, oni se povezuju sve više i njihova veza postaje sve dublja i moćnija. Ljubavna priča kao svedočanstvo o moći ljubavi da ujedini ljude u suočavanju sa nedaćama.

Sore i Kairi pokazuju da ljubav može biti izvor snage i hrabrosti, čak i u teškim okolnostima.

 

Chloe Price i Rachel Amber (‘Life is Strange: Before the Storm’)

Tinejdžerska ljubav je najjača i najemotivnija!

Kloina i Rejčelina ljubavna priča je o dve izgubljene duše koje pronalaze utehu jedna u drugoj. Dok se kreću kroz izazove adolescencije i tajne koje leže ispod površine njihovog uspavanog grada, njihova veza postaje sve jača. To je saga o moći ljubavi da leči i podiže. Romansa Kloe i Rejčel pokazuje da ljubav može biti sila koja menja život i može da transformiše čak i najnemirnija srca.

Njihova ljubav je podsetnik da se prava veza može naći čak i na najneverovatnijim mestima.

Da li ste pronašli svoj par u stvarnom životu?  Ako jeste a i ako niste, poklonite voljenoj osobi nešto iz GameS-a za Dan zaljubljenih i počnite zajedničku igru.

Slični članci

17.
Nov.
2023.
Ova mama je gejmer
Kupovina poklona nikada nije bila laka, i zbog toga smo rešili da pokušamo da vam pomognemo pri izboru za čini nam se, najzahtevniju grupu - ti...
03.
Nov.
2023.
Vesti/Najnovije
Bliži se ono doba godine kada želimo svoje najdraže da iznenadimo poklonima i pokažemo im koliko nam znače. Onaj period kada je uvek najveći problem - Kako i...
09.
Feb.
2021.
Vesti/Najnovije
Svake godine se vode polemike oko toga da li je kod nas Dan Zaljubljenih ili ne, ali ono što se ne polemiše je da svi volimo poklone.