Vesti/Najnovije
06.02.2024.

Najpoznatiji Death Stranding lik se ne vraća!

Kojima je objasnio

U postu (može i to umesto tvita) od 3. februara, Kojima je napomenuo mnoge entuzijastičke poruke koje je dobio od fanova u vezi sa povratkom Mikkelsena kao Klifa u predstojećem nastavku Death Strandinga. Kreator igre je potvrdio da se Mads ne pojavljuje u Death Stranding 2 On the Beach.

Kojima je prošle godine, podsećamo, izjavio:  "Imao sam priču napisanu pre pandemije, ali nakon što sam doživeo pandemiju, samo sam ponovo napisao celu priča od nule.Takođe nisam želeo da predviđam budućnost, pa sam je prepisao."

 

Mikelsen je tumačio lik Klifa Ungera u Death Strandingu, kapetana specijalnih vojnih snaga za koga se otkriva da je otac protagoniste igre, kojeg je izgubio u posedu logističke kompanije Bridges. Na kraju, igrači saznaju da je Reedus' Sem je bio prototip za Bridge Baby, ili BB, tehnologiju koja se koristi u Death Strandingu i koja je veliki aspekt njegove priče.

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.