Vesti/Najnovije
07.03.2024.

Horor, rvanje i jednorog

Igre koje nam izlaze 8. marta

Mart će biti donekle interesantan mesec sa par hit naslova. Evo liste svega što nas ovog meseca očekuje.

The Thaumaturge (PC) - 4. mart

WWE 2K24 (PC, PS4/PS5, Xbox One, XSX/S) - 8 mart (5. mart zar Deluxe)

Unicorn Overlord (Switch) - 8. mart

Resident Evil Remake (PS4/PS5, XSX/S) - 8. Mart - POMERENA ZA 15.03

Contra: Operation Galuga (PC, PS, Xbox, Switch) - 12. mart

GYLT (Switch) - 14. mart

Star Wars: Battlefront Classic Collection (PS5, XSX/S, Switch) - 14. mart

Hi-Fi Rush (PS5) - 18. mart

Alone in the Dark (PC, PS5, XSX/S) - 20. mart

Horizon Forbidden West (PC) - 21. mart

Princess Peach: Showtime (Switch) - 22. mart

Dragon's Dogma 2 (PS5, PC, XSX/S) - 22. mart

Rise of the Ronin (PS5) - 22. mart

The Legend of Legacy HD Remastered (PC, Switch, PS5, PS4) - 22. mart

Palia (Steam) - 25. mart

South Park: Snow Day! (PC, PS5, XSX/S, Switch) - 26. mart

Pepper Grinder (PC, Switch) - 28.mart

 

Dakle, sutra se očekuju tri nove igre!

  • WWE 2K24 
  • Unicorn Overlord
  • Resident Evil Remake

 

Resident Evil Remake

Capcom je krajem godine Resident Evil 4 Gold Edition, koji će biti lansiran 8. marta. Oni će spakovati od strane kritike hvaljenu osnovnu igru zajedno sa svim njenim sadržajem za preuzimanje. Odmah smo dobili i trejler koji ističe uključeni dodatak Separate Ways i bonus predmete, kao i prethodne ekskluzive za Deluxe izdanje Resident Evil 4. Obožavaoci igre mogu očekivati razna poboljšanja uz više kostima za protagoniste Leona i Ashley, jako oružje kao što su Sentinel Nine i Skull Shaker, muziku, jedinstvene amajlije i još mnogo toga.

Resident Evil 4 Gold Edition će poboljšati originalno iskustvo igre uključujući i osnovnu igru i DLC ekspanziju Separate Ways. GE obe'ava da će obogatiti igru dodatnim digitalnim sadržajem iz Deluxe izdanja i ekskluzivnim dodacima za DLC. Ovaj fenomenalni paket će pružiti igračima nove načine da dožive igranje ove uzbudljive avanture koja je ponovo izgrađena, usavršena i realizovana kako bi ispunila svoj svima poznat potencijal.

Capcom je objavio da će Gold Edition biti dostupan digitalno širom sveta, dok će, verovali ili ne,  fizičko izdanje biti ekskluzivno objavljeno u Evropi. Mi ćemo imati igru u ponudi ali su količine ograničene!

Dok smo pisali ovaj tekst stigla je informacija da je datum izdavanja igre pomeren za 15. mart!

 

WWE 2K24

Rvanje se vraća na velika vrata sa mnoštvom funkcija omiljenih fanovima i nekim novim. Većsmopisalio neverovatnom spiskuigrivih igrača, a sada da vidimo šta se pričao novim tipovima podudaranja u WWE 2K24.

Dok se WWE priprema za svoj najveći događaj godine, Wrestlemania, igrači su željni da završe svoje priče u novom godišnjem izdanju kompanije, WWE 2K24. Sa ogromnim spiskom poznatih lica, sadašnjih i prošlih, i nizom načina igre, naći će se ponešto za svakog ljubitelja rvanja. Među novim dodacima za ovogodišnju igru, WWE 2K24 vraća brojne tipove meča omiljenih fanova iz kompanije koja je izuzetno popularna Ere stava i nemilosrdne agresije Attitude& Ruthless Aggression Eras. Iako ovi tipovi meča nisu baš novi u WWE igricama, nisu viđeni neko vreme i skoro da se mogu smatrati potpuno novim sa brojem poboljšanja kroz koja su prošli. Za one koji nestrpljivo očekuju izlazak igre, evo svih novih tipova podudaranja u WWE 2K24.

 

Gauntlet Match - Stvorite i pobedite sopstveni red ubica rvača

Iako nikada nisu bili posebno poznata ili često korišćena posebna odredba u istoriji WWE-a, Gauntlet Match se savršeno uklapa u prostor video igrica. Ljubitelji borbenih igara će posebno uživati u ovom režimu igre, jer vam omogućava da se borite uzastopno protiv niza protivnika da testirate svoje veštine i kardio, kao WWE Superstar.

Gauntlet Match je prošao kroz neka poboljšanja i proširenja u WWE 2K24 kako bi testirao najhrabrije entuzijaste rvanja, omogućavajući vam da se borite sa do 30 superzvezda uzastopno u jednom meču. Ne samo ovo, već postoje tri različita tipa između kojih možete birati:

  • Gauntlet Match
  • Gauntlet Turmoil Match
  • Gauntlet Eliminator Match

Casket Match - Pošalji svog rivala ranije u grob

Prvi je proslavio ovo WWE ikona, The Undertaker a Casket Match je produžetak zastrašujućeg karaktera Deadman-a. Meč je bio glavna komponenta nekih od najžešćih rivalstava The Phenom-a, uključujući Šona Majklsa, Rendi Ortona, Jokozunu, pa čak i njegovog rođenog brata Kejna. Premisa meča je jednostavna i malo mučna. Da biste pobedili u meču, potrebno vam je da onesposobite svog protivnika do te mere da ste u stanju da uvučete njihovo telo u kovčeg i zatvorite poklopac. Ne postoje diskvalifikacije, odbrojavanja, padovi ili podmetanja, tako da možete koristiti bilo koji brutalni metod koji vam padne na pamet da se rešite svog protivnika. U WWE 2K24, kovčeg je postavljen na ringu na dnu ulazne rampe, ali vi ste u mogućnosti da izvedete borbu izvan granica ringa, pa čak i da uđete u gomilu da nanesete neku štetu.

 

Ambulance Match- stavi ga u plastičnu kesu

Najboljah rivalstava u rvanju ispunjena su strašću i emocijama, a dosta njih se preliva u izražavanje čiste mržnje jednih prema drugima. Borba, meč Hitne pomoći Ambulance Match je istorijski bila odličan način da se dve superzvezde suprotstave bez apsolutnog obzira na bezbednost rivala i uključili su poznata imena kao što je recimo The Rock. U Ambulance Match, vaš cilj je da pobedite svog protivnika tako jako da može da bude bačen u zadnji deo kamiona i odveden na ekspresno putovanje u lokalnu bolnicu. Opšta ideja je prilično slična Casket Match ali sa manje ubitačnom temom.

Dok je opšta ideja sa stanovišta igara uglavnom ista i za Casket i Ambulance mečeve, postoje neke ključne razlike koje ih izdvajaju i učiniće ovo drugo još interaktivnijim tipom meča u koji igrači mogu da zagruzu. Za početak, sa samim vozilom hitne pomoći može se komunicirati na više načina. Možete koristiti vrata kao oružje kada vaš protivnik sedi na zadnjoj strani, možete se penjati na njih, izvoditi specijalne pokrete hvatanja da biste svog protivnika izbacili iz vozila, pa čak i koristiti kamion kao platformu za izvođenje neverovatnih, ali visoko- rizik, ronilački manevri.

 

Special Guest Referee Match - po želji

Iako nijedan od novih mečeva u WWE 2K24 ne debituje u WWE igrici, svi su prošli neke izmene i poboljšanja da bi se poklopili sa 2K Sports željom da nastave da poboljšavaju svoj proizvod. Ovo je posebnoistinito kada je u pitanju meč specijalnog gostujućeg sudije, koji je potpuno renoviran da bi vam pružio priliku da okrenete WWE meč kao nikada do sada.

Specijalni gostujući sudijski mečevi su interaktivniji nego ikada a vi preuzimate kormilo zvaničnika meča u pojedinačnom takmičenju. Dani jednostavnog pritiska na dugme za brojanje pokušaja pin-a ili praćenje aktivnosti van ringa su prošli i sada ćete moći da date upozorenja takmičarima za lošu igru, pa čak i da izbacite menadžere i ometajuće strane iz arena. Ovogodišnja 2K serija uključuje funkciju za prebacivanje između režima rvača i sudije, u slučaju da želite da se nakratko umešate i preokrenete tok meča.

 

Unicorn Overlord

Od dizajnera koji su doneli 13 Sentinels: Aegis Rim i Odin Sphere, ATLUS x Vanillaware predstavlja preporod taktičke fantazijske RPG igre u vidu Unicorn Overlord. Borite se protiv sudbine i upuštate u kraljevsku avanturu da biste povratili svoju vladavinu zajedno sa saveznicima od poverenja.  kombinuje bezvremensko taktički RPG žanr sa istraživanjem sveta i inovativnim sistemom borbe za jedinstveno epsko fantastično iskustvo u kultnom stilu Vanillaware.

Ključne karakteristike:

  • Prođite kroz živahan svet, sastavite jedinice i usmerite ih u izvrsno animirane bitke
  • Izvršite herojska dela i postanite poznati širom pet nacija
  • Negujte veliku vojsku sa preko 60 jedinstvenih likova, od ljudi i vilenjaka do ogromnih zveri i nebeskih anđela

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.