Vesti/Najnovije
28.03.2024.
Autor: Dzoni Kvid

South Park - Snow Day! recenzija

South Park - Snow Day!: Snežna Pustolovina sa Stanom, Kyleom, Cartmanom i Kennyjem

South Park - Snow Day!  donosi sve što volimo u South Parku - humor, satiru i neizbežnu dozu kontroverze. U ovoj igri, fanovi serijala će se naći u ulozi omiljenih likova dok se bore kroz snežne dane punih izazova i smeha.

Igra počinje sa scenom koja je odmah prepoznatljiva fanovima serijala - grad South Park je zatrpan snegom, a deca su odlučila da iskoriste priliku za nezaboravne bitke sa grudvama. Igrači preuzimaju uloge četiri glavna lika, svaki sa svojim specifičnim sposobnostima koje doprinose dinamici igre. I naravno svako sa svojim komentarima.

Za razliku od predhodne dve igre ( The Stick Of Truth i The Fractured But Whole) koje su bile potezne, South Park - Snow Day! kombinuje elemente akcije, avanture i kooperativnog igranja. Igrači se udružuju u borbi protiv raznih protivnika, uključujući zle sneške beliće i rivalizujuće bande dece. Kontrole su intuitivne i lako razumljive, što igru čini pristupačnom za sve uzraste, ili možda ne pošto su radnja i komentari više prilagodjeni starijoj populaciji nego deci.

Grafika je verna animiranom serijalu, sa detaljnim prikazom grada South Parka. Zvuk je impresivan, sa originalnim glasovima likova i muzikom koja doprinosi atmosferi igre, tako da ćete igranje sa Stenom, Kartmenom, Kajlom i Kenijem moći verno da prenesete i na gaming ekrane.

Kakva bi ovo South Park igra bila da se ne ističe svojim humorom i referencama na aktuelna dešavanja i pop kulturu. Kroz igru se provlače brojni detalji koji obogaćuju iskustvo, uključujući kartice sa moćima koje igrači mogu koristiti da unaprede svoje likove.

South Park - Snow Day! je igra koja će nasmejati i zabaviti fanove serijala. Iako možda ne donosi revolucionarne promene u gejmpleju, igra uspeva da zadrži duh originalne serije i pruži igračima satima zabave. Ako ste ljubitelj South Parka, ovo je igra koju ne smete propustiti. igra je izašla u varijanti  PS5 South Park - Snow Day! i Switch South Park - Snow Day! tako da možete da birate hoćete igru igrati iz fotelje ili kreveta.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50506
Kartman, Sten, Kajl i Keni se vraćaju u svom punom 3D sjaju. Proslavi sa njima na...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.