Vesti/Najnovije
20.11.2020.

Pogledajte 2KFest

Doživite prvi do sada 2KFest sa muzikom, poklonima, panelima...

Ovaj fenomenalni događaj je počeo danas u 9:00 po srednjeevropskom vremenu i trajaće do 21. novembra u 9:00 po srednjeevropskom vremenu.

Na događaju će biti predstavljene NBA i WNBA super zvezde i legende, muzički talenti i uticajni igrači iz celog sveta, dok će se istovremeno ponuditi ekskluzivni pokloni tokom dana. Navijači mogu da se uključe na NBA 2K Twitter sa dodatnim prenosom uživo na YouTube kanalu.

2KFest je proslava kulture koja okružuje košarkašu. Sve od sporta i super zvezda, preko muzike i mode, ovo je naš način da prepoznamo način života koji nas je inspirisao tokom poslednje dve decenije “, rekao je Alfie Brodi, potpredsednik za globalni marketing u NBA 2K. „U godini koja je pokvarena velikim odlaganjima i otkazivanjem događaja uživo, uključujući sport i koncerte, ponosni smo što ovo iskustvo pružamo našim navijačima i sa 2K zajednicom slavimo sve što volimo u košarci“.

Domaćin 2KFesta biće sportski emiter Ros Gold-Onwude i osvajač Zlatne rukavice FIFA-inog svetskog kupa i aktuelni golman Real Madrida Thibaut Courtois, koji sa svojim fudbalerima i košarkašima nedeljno vodi kanale NBA 2K na svom kanalu Twitch. Uz pomoć nekih od najvećih NBA super zvezda i legendi, događaj će proslaviti istoriju sporta i igru. U nizu jedinstvenih segmenata i intervjua, NBA 2K21 pokriva sportiste, Damian Lillard i Zion Villiamson, zajedno sa Vinceom Carterom, Anthony Davisom, Kevin Durantom, Shaquille O'Nealom, Candace Parker, Ben Simmonsom i Jayson Tatumom raspravljaju o tome kako su bili svedoci uticaja sporta i mešanja sa drugim aspektima životnog stila košarke, uključujući modu, umetnost, muziku i igre sa NBA 2K.

Uključute se na 2KFest live na NBA 2K Twitter,  livestream na YouTube, i okušajte sreću kada budu delili ograničen broj besplatnih Digital PS5 Standard Edition Game kodova. Pravila su na: http://nba.2k.com/ps5-game-codes-giveaway-terms) .

Slavite sa T2 preko društvenih mreža sa #2KFest.

Više detalja na NBA.2K.com/2KFest.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Bobble Figure Football - Paris Saint Germain POP! - Sergio Ramos Veličina figure...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50015
NBA 2K21 je poslednje izdanje svetski poznate, najprodavanije NBA 2K serije. 2K21 predn...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD
Korišćena
1.499 ,00 RSD

Slični članci

19.
Nov.
2020.
Playstation
Nova generacija konzola samo sto je izašla a već se suočava sa ozbiljnim problemom, nedostatkom novih igara koje su veliki (ako ne i najveći) adut dva...
16.
Sep.
2020.
Vesti/Najnovije
Patch Update 1 za NBA 2K21 ostavlja ključne probleme ali doteruje mnoge aspekte gameplaya.