Vesti/Najnovije
26.11.2020.

Watch Dogs: Legion - Online Mode kasni

Tim neće stati dok ne isporuče planirani kvalitet

 Watch Dogs: Legion je odlična i interesantna igra koja je neočekivano imala neke probleme od samog starta. Zbog toga su se odmah oglasili iz Ubisoft-a i rekli da ubrzano rade na ispravljanju uočenih grešaka.

Ubisoft je sada objavio da  Watch Dogs: Legion  Online mode neće izaći kada je planirano i da se pomera za početak 2021 kako bi se tim fokusirao na ispravljanje tehničkih problema koje igrači primećuju od lansiranja.

Ubisoft je vest podelio u patch update vestima za Watch Dogs: Legion, uz obećanje da "je dev team posvećen ispravljanju problema i da neće stati dok svako ne bude mogao da igra igru na način na koji su to od starta planirali."

U toku ove nedelje, Ubisoft će objaviti nadogradnju 2.20 za PC, PlayStation, Xbox i Stadia. PC korisnici će dobiti dugme Sačuvaj igru za manuelno snimanje. Očekuju se i dalja poboljšanja stabilnosti za Xbox One, Xbox Series X | S i PlayStation 4. 

Što se tiče kašnjenja Watch Dogs: Legion Online moda, ova odluka je donesena kako bi se osiguralo da glavni prioritet tima bude rešavanje problema za pojedinačne igrače, uz istovremeno davanje više vremena za testiranje i iskustvo na mreži koje će vam osigurati nesmetano pokretanje režima. Ubisoft takođesprema još unapređenja za Watch Dogs: Legion u budućnosti, uključujući i poboljšanje stabilnosti i dalju grafičku optimizaciju za računar kako bi postigli cilj doslednih 60 fps za naprednije grafičke procesore. 

Mi smo sigurni da će uspeti da urade planirano.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50024
London je na kolenima, svevideći nadzorni sistem vrši presiju na narod, privatne...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO632
London je na kolenima, svevideći nadzorni sistem vrši presiju na narod, privatne...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.