Vesti/Najnovije
29.12.2020.

This is.. KRATOS!

Gerard Butler - Ima li idealnijeg za ovu ulogu?

Sony Pictures ostaje usredsređen na prilagođavanje nekih od najpopularnijih franšiza za video igre koje su ekskluzivne za PlayStation. Nakon uspešnog završetka snimanja filma Uncharted sa Tomom Hollandom u glavnoj ulozi, koji je trenutno u postprodukciji, Sony će se usredsrediti na God of War. Film bi trebalo da počne da se snima sledećeg proleća a premijera je planirana za 2022. godinu. 

Kako je potvrdio The Hollywood Reporter, Gerarda Butlera je Sony izabrao za ulogu Kratosa, Duha Sparte, u filmskoj adaptaciji ove franšize.

Butler je poznat po filmovima kao što su Law Abiding Citizen, Gods Of Egypt300, gde je glumio Leonidu, kralja Sparte ... Sa ovakvim iskustvom, Batler kao Kratos je... jedina moguća opcija. Umetnički direktor God of War, Raf Grassetti, potvrdio je da je uključen u projektni proces filma God of War.  Grassetti je na društvenim mrežama prokomentarisao da će u narednih nekoliko dana deliti neka osnovna konceptualna umetnička dela likova koja ćemo videti u filmu. I pored Batlera, proces traženja glumaca za film podrazumeva još četiri potpisivanja. Aidan Gallagher (The Umbrella Academy), koji će glumiti Atreusa, Kratosovog sina. Aidan možda nije neko koga bismo se setili kao idealnog za ulogu sina, ali sada kada je ozbor objavljen, i kada znamo koliko je fenomenalan kao Five u Netflix hit seriji, biće to neverovatan par!

l to nije sve: Idris Elba će postati Baldur i sprema se da zada Kratosu nevolje. Freya će biti Melissa McCarthy, a Fernando Simon će na filmu debitovati kao Odin.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4578
Od studija Santa Monica stiže novi početak God of War serijala. Kratos živi kao čo...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.199,00 RSD
Ušteda 52%
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499,00 RSD
1.199 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.