Vesti/Najnovije
29.12.2020.

This is.. KRATOS!

Gerard Butler - Ima li idealnijeg za ovu ulogu?

Sony Pictures ostaje usredsređen na prilagođavanje nekih od najpopularnijih franšiza za video igre koje su ekskluzivne za PlayStation. Nakon uspešnog završetka snimanja filma Uncharted sa Tomom Hollandom u glavnoj ulozi, koji je trenutno u postprodukciji, Sony će se usredsrediti na God of War. Film bi trebalo da počne da se snima sledećeg proleća a premijera je planirana za 2022. godinu. 

Kako je potvrdio The Hollywood Reporter, Gerarda Butlera je Sony izabrao za ulogu Kratosa, Duha Sparte, u filmskoj adaptaciji ove franšize.

Butler je poznat po filmovima kao što su Law Abiding Citizen, Gods Of Egypt300, gde je glumio Leonidu, kralja Sparte ... Sa ovakvim iskustvom, Batler kao Kratos je... jedina moguća opcija. Umetnički direktor God of War, Raf Grassetti, potvrdio je da je uključen u projektni proces filma God of War.  Grassetti je na društvenim mrežama prokomentarisao da će u narednih nekoliko dana deliti neka osnovna konceptualna umetnička dela likova koja ćemo videti u filmu. I pored Batlera, proces traženja glumaca za film podrazumeva još četiri potpisivanja. Aidan Gallagher (The Umbrella Academy), koji će glumiti Atreusa, Kratosovog sina. Aidan možda nije neko koga bismo se setili kao idealnog za ulogu sina, ali sada kada je ozbor objavljen, i kada znamo koliko je fenomenalan kao Five u Netflix hit seriji, biće to neverovatan par!

l to nije sve: Idris Elba će postati Baldur i sprema se da zada Kratosu nevolje. Freya će biti Melissa McCarthy, a Fernando Simon će na filmu debitovati kao Odin.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4578
Akcija traje od 03.08 do 16.08 ili do isteka zaliha Od studija Santa Monica stiže ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

15.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Iako je origanalna igra Resident Evil već dobila rimejk početkom 2000-tih, gruša obožavalaca tenutno razvija jedan u Unreal Engine.
15.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Kompanije Epic Games i 3Lateral najavljuju početak izgradnje svog kampusa nadomak Univerzitetskog centra, u Radničkoj ulici u Novom Sadu. Reč je o savremenom...
14.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Ono što je sigurno jeste da nivo dopamina u toku cele igre raste, drži vas budnim i aktivnim, gotovo „na trncima“. Ako je ovo ono š...
13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Leviathan AI može da meša ciljeve kako se njemu prohte, tako da se dešavalo i da na početku partije se borimo sa mini-bossem dok je ostatak par...
13.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Neenah je možda vozač za bekstvo, a Kevin čovek sa kontaktima, ali izgleda da je Eli mozak operacije.
12.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Ponovno pokretanje Saints Row dodaje mnoštvo novih funkcija i potpuno novu postavu likova, uključujući DJ-a kriminalca Kevina.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row ponovo pokreće seriju sa novim okruženjem i potpuno novim likovima, uključujući sjajnu novu ekipu koju igrači mogu da upoznaju.
11.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Bulkhead Interactive, developer multiplejer igre  FPS Battalion 1944 je objavio da prekida partnerstvo sa izdavačem Square Enix.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Saints Row će prikazati kako titularna banda stvara svoj jedinstveni identitet u Santo Ileso, ali će im se suprotstaviti tri bande, jedna od njih su Idols.
10.
Aug.
2022.
Vesti/Najnovije
Embark Studios je objavio da je njihova PvE multiplayer igra, ARC Raiders, pomerena za 2023.