Vesti/Najnovije
20.01.2021.

Santa Monica Studio radi na još jednoj nenajavljenoj igri

Oglas za posao otkriva više od napisanog

Dok čekamo i nagađamo gde nas vodi sledeća Kratosova avantura, o kojoj smo ponešto saznali u nedavno objavljenoj najavi o novom nastavku jedne od najboljih PlayStation ekskluziva,pod radnim nazivom God of War: Ragnarok, sada smo saznali da Sony first-party razvojni tim Santa Monica Studio u isto vreme stvara još jednu nenajavljenu igru.

Vest je daleko od nagađanja i iskreno, iskočila nam je na Twitter-u, i to sa naloga spomenutog studija.

Njihov tweet objavljuje oglas za posao i  traži “iskusnog art direktora za razvoj nove nenajavljene igre”. 

Naravno, studio je postavio i detaljan oglas sa priijavom za ovaj posao posao  i traži osobe koje će se im se “pridružiti na novom putovanju” kao i koordinisati velike timove stvaralaca i umetnika koji rade na izradi novoga projekta velikih razmera. To nam uvek govori da je u pitanju nova AAA igra.

Nema nikakvih drugih informacija o toj igri ali je svakako dobro i lepo znati da stvaraoci God of War spremaju još neke trikove i hitove. 

Pokušaćemo da istražimo više o novoj igri a vi ukoliko ste zainteresovani za ovaj posao, srećno!

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

29.
Dec.
2020.
Vesti/Najnovije
Gerard Butler će zaigrati u filmskoj adaptaciji God of War igre koju Sony Pictures planira da snima 2021, a premijerno prikaže 2022. godine.
30.
Nov.
2020.
Playstation
Vlasnici PS5 kozola će verovatno biti banovani.
19.
Nov.
2020.
Playstation
Nova generacija konzola samo sto je izašla a već se suočava sa ozbiljnim problemom, nedostatkom novih igara koje su veliki (ako ne i najveći) adut dva...