Vesti/Najnovije
12.02.2021.

Face/Off nastavak ili rimejk

Da li je potrebno menjati nešto što je savršeno?

Postoje filmovi koji bi trebalo da ostanu onakvi kakve ih gledamo godinama i decenijama. Back to the future ili Face / Off su definitivno na toj listi. Kada je počelo da se priča o snimanju vezanom za film Face Off, forume su preplavili komentari i rasprave o tome. 

Suprotno izveštajima u vezi sa dosadašnjim projektom, reditelj Adam Wingard je pojasnio da će njegov film Face / Off biti direktan nastavak akcionog filma iz 1997. godine, a ne remake. "NIKADA ne bih ponovo zamišljao ili prepravljao Face / Off. To je savršen akcioni film. Simon Barrett i ja pišemo direktan NASTAVAK! :):) napisao je Wingard na svom Instagram profilu.

Nastavak filma Face / Off iz 1997. godine, u kojem su glumili John Travolta i Nicolas Cage, trenutno je u izradi za Paramount, a režiraće ga režiser filma Godzilla Vs Kong,  Adam Wingard.

Slični članci

21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.
08.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Da se primetiti da je u poslednje vreme popularnost kolekcionarskih figura sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svetu i samim prihvatan...