Vesti/Najnovije
15.04.2021.

Guild Wars mač je uspeo da ostane sakriven 8 godina

Silver Edge iz 2013

Silver Edge bi verovatno ostao i dalje sakriven da nije bilo zadirkivanja bivšeg programera ArenaNet-a Matthew Moore-a.

Prošle nedelje je Moore odgovorio na prozivku bivšeg programera VVlambeer-aJW Nijman-a za zanimljivim easter eggs tako što je podelio jedno svoje, zajedno sa hintom za davno planirano polazište.

"Buvu" o ovoj tajni je pustio anonimni wiki poster koji je prošlog avgusta tvrdio da je "čuo od bivšeg programera razvoja" zagonetku u vezi sa Xunlai Archivist NPC. Igračima nije trebalo još informacija da krenu sa pokušajima otkrivanja ove tajne.

8 godina stara tajna!

"Da li će to uspeti? Verovatno. Ali čak i ako uspete da napravite korake za izvođenje ovog magičnog trika, to takođe možda neće dati rezultate" naveo je Moore.

Srećom, easter egg i dalje radi a otkrio ga je reditor Evaziel.

Aktivirajući nekoliko zahteva (Fortune Of The Gods i Lucky Aura), Evaziel je pojeo kolač (ukusan!) Ispred NPC-a po imenu Kilroy u jezeru Drakkar, pre nego što je iskoristio sposobnost po imenu Light Of Deldrimor. Taj efekat poziva ilver Vaettir koji, kada ga ubiju, baci dugo skrivenu oštricu.  

Mač sam po sebi nije nešto poseban. Liči na one mačeve koje je daleko lakše dobiti, a njegove statistike nisu od onih koje pokreću zemlju i mora. Ali, svakako predstavlja trofej za istraživačku moć zajednice.  Sve u svemu, bilo je potrebno nešto manje od tri dana da zajednica dobije mač nakon što je otkrila da on postoji. To je izuzetno brzo!  Moore priznaje da je možda mogao da sredi dizajn ili da malo poboljša zagonetku kako ne bi ostala tako dugo sakrivena.

Još jedna potvrda onoga da svaka tajna nađe svoj  put do otkrivanja.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Iskusi događaje velike nesreće 100 godina pre igre Legend of Zelda: Breath of...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD

Slični članci

30.
Mar.
2021.
Vesti/Najnovije
Hrabrost, brzo razmišljanje i timski rad su među veštinama koje mnogi igrači razvijaju kroz igru. Oni koji ove veštine primene u st...
10.
Feb.
2021.
PC
Svaka godina ima nešto što je obeleži i po čemu se prepoznaje a čini se da će 2021. biti godina remake igara.
06.
Oct.
2020.
Vesti/Najnovije
Egipatski ministar turizma i antikviteta kaže da su arheolozi otkrili desetine drevnih kovčega u ogromnoj nekropoli južno od Kaira.