Vesti/Najnovije
11.08.2020.
Autor: Danica Manojlović

Johnny Silverhand is in the house!

Night City Wire se nastavlja

CD Projekt Red premijerno je predstavio novu epizodu svoje prezentacije Night City Wire za Cyberpunk 2077, a najavljuje se već i sledeća.

Na kraju epizode ​​Night City Wire EP 02, CD Projekt Red je najavio da će Epizoda 3 biti premijerno predstavljena uskoro. S obzirom da je za Cybperunk 2077 uveliko počelo odbrojavanje i da se u radnjama prave planovi za izlaganje i promocije, CD Projekt Red će verovatno izbacivati sve više novih informacija i tizera.

Epizoda 2 se fokusira na muziku i oružje, ali i na tri različita puta u Nigh City koje možete odabrati.  To su Nomad, Street Kid i Corpo.

Videli smo savršen prikaz različitog oružja u najočekivanijoj igri godine Cyberpunk 2077. Oružje je u ponudi je raznoliko. Dosta tipova, nivoa i statistika. Najbitnije je Legendary Weapons, i biće ga teško zaslužiti. Razlog je verovatno taj što glavni likovi u igri već imaju svoje Legendary oružje, a jedini način da ga posedujete je da imga oduzmete. Milom ili silom.

Ekipa iz CD Projekt nam je objasnila i neke od poslova i procesa kada je u pitanju muzika u ovoj igri. Videli smo rock band Refused kako pravi magiju sa muzikom i glasovima za bend koji predvodi  Johnny Silverhand.

Kada već spominjemo najboljeg među najboljima, moramo da spomenemo da je Johhny sigao već u Games radnje. Limitirani broj figura sa likovima iz ove igre se nalazi kod nas na policama. Proverite kako izgleda ova verzija Kianu Reeves-a.

I da, još uvek možete izvršiti i pre order Cyberpunk 2077. Ostalo je još par komada Collectors Edition za PS4 i PC dok XBOX verzija za sada ima dovoljno.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO566
Cyberpunk 2077 je open-world akciona avantura smeštena u Night City, megalopolis...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
PC igre PC2261
Cyberpunk 2077 je open-world akciona avantura smeštena u Night City, megalopolis...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.299,00 RSD
Vrsta
Nova
4.299 ,00 RSD

Slični članci

08.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Da se primetiti da je u poslednje vreme popularnost kolekcionarskih figura sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svetu i samim prihvatan...
07.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Loš kraj filma može da nam pokvari osećaj koji imamo dok ga gledamo. Loš kraj knjige će učiniti da smo uzaludno proveli vreme u čitanju iste. D...
03.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Više od bilo kog drugog oblika medija, video igre poseduju duboku moć da vas uvuku u svoju priču i nateraju vas da postavljate pitanja, prepitujete se...