Vesti/Najnovije
19.05.2021.

Yupitergrad i novi izazovi

Neuobičajen ali intrigantan

Proleće je u punom jeku!

To ne znači da se možete odmarati u svemirskim kabinama negde oko prstenova Jupitera. Morate zasukati rukave svog kombinezona i krenuti na posao. Sledeće ažuriranje donosi Izazove sa deset potpuno novih nivoa u režimu Time Attack od 20. maja. Nove prepreke i zamke će vas sačekati dok se krećete zavojitim hodnicima!

Developer se udružio sa Institutom za društvene inovacije u svemiru da razvije mnoga poboljšanja i optimizacije. Istraživači su otključali režim 120Hz za Oculus Quest 2! Pored tehničkih poboljšanja, dodali su i nešto za slovensku dušu!  

Kada krenete da postižete nove rekorde, čućete novu muziku koja će avanture i prolazak svemirskim hodnicima učiniti još energičnijim! Najvažnije je da je ažuriranje besplatno. 

Yupitergrad je igra koja je savršeno dizajnirana za VR i odličan je način da se naterate na neku fizičku aktivnost. 

Yupitergrad je jedinstvena stilska svemirska VR igra koja će testirati vašu veštinu u spretnom prelaženju zarobljenih koridora svemirske stanice. Igrači i recenzenti su vrlo toplo prihvatili igru, što najbolje odražava ocena na vrgamecritic na osnovu 36 kritika - 75/100.

Besplatna verzija Yupitergrada: Sneaky Peaky dostupna je na Steam-u i SideQuest-u i uključuje odabrane nivoe Time Attack-a i kratku tutorial verziju.

 

Slični članci

08.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Da se primetiti da je u poslednje vreme popularnost kolekcionarskih figura sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svetu i samim prihvatan...
07.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Loš kraj filma može da nam pokvari osećaj koji imamo dok ga gledamo. Loš kraj knjige će učiniti da smo uzaludno proveli vreme u čitanju iste. D...
03.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Više od bilo kog drugog oblika medija, video igre poseduju duboku moć da vas uvuku u svoju priču i nateraju vas da postavljate pitanja, prepitujete se...