Vesti/Najnovije
20.05.2021.

Šta ste najviše kupovali prošle nedelje u našim radnjama?

Ima tu i iznenađenja!

Danas ćemo malo drugačije da predstavimo najprodavanije igre. Neke su toliko poznate i o njima smo već pisali, pa ćemo ih samo navesti.

 

Zvučnici Redragon Orpheus GS550

Redragon je definitivno brend koji je kod nas stekao veliki broj svojih pristalica. Čini se da više nije potrebno ni čitati i gledati recenzije već da je dovoljno da vidite da je stiglo nešto novo. 

Ovi zvučnici imaju interesantan dizajn i opciju koja nije toliko uobičajena. Manevarski dizajn kompaktne veličine nudi dva načina postavljanja. Uspravno i standardno, ili položeni i povezani kao da je u pitanju jedan zvučnik. Tu je i stereo jezgro punog opsega 2,0 kanala sa nadograđenim zvučnim upravljačem. Ima klasično dugme za upravljanje. Za sve one koji vole znak ove firme i crvenu boju, naravno da ima i crveno osvetljenje!

ZA: Dobar odnos cene i zvuka koji se može uporediti sa Z313. Mali, tako da ne zauzimaju previše prostora na stolu. Mogu biti vrlo glasni i sa lakoćom ispunjavaju sobu srednje veličine muzikom. Taster za jačinu zvuka je lako.  

Protiv: Žica koja povezuje drugi zvučnik je kraća nego što bi možda trebalo ukoliko poželite da postavite po jedan sa svake strane za setup sa 2 monitora. Ovaj problem bi se mogao rešiti ako se žica koja ih povezuje odvoji. Korisnik bi mogao da odabere koliko dugačka treba da bude žica za postavljanje zvučnika, koliko god daleko ili blizu želeli da budu dva zvučnika. Crveni LED se ne isključuje čak i ako je računar isključen. To se lako može popraviti ako se portovi na računaru isključe kada je isključen.

 

Miš SteelSeries RIVAL 3

SteelSeries Aerox 3 Wireless je odličan i izuzetno lagan gejmerski miš.

Kao i svi gejmerski miševi u poslednje vreme, i Aerox 3 ima dizajn saća koji se proteže do dna miša i čini ga neverovatno laganim. Njegov oblik je pogodan i neverovatno udoban za upotrebu tokom dužeg perioda. Bolje će leći onima koji vole "hvatanje kandžom ili vrhom prsta". Kako i stoji u njegovom nazivu da je Wireless, možete ga koristiti bežično putem USB dongle-a ili putem Bluetooth-a. Bitno je napomenuti da omogućava istovremeno uparivanje sa dva uređaja za multitasking.

SteelSeries Aerox 3 Wireless koristi optički senzor sa širokim opsegom CPI, ali osetljivost možete podesiti samo u koracima od 100 CPI, što može razočarati one koji žele veću preciznost. Možete postaviti brzinu na 125Hz, 250Hz, 500Hz ili 1000Hz. Senzor nije tačno u centru već je malo spod.

Više u našoj recenziji na blogu.

 

PS4 Red Dead Redemption 2

O igri sve znate. Evo šta o novom modu piše Play!Zine.

Da li se osećate kao Tanos (Marvel Avengers) u svetu običnih smrtnika kada upalite Rockstarov Red Dead Redemption 2? Džulijet Dži je na jednom od najpoznatijih vebsajtova za modovanje NexusMods, izbacila veoma interesantan mod koji čini svet još realnijim i tera razne elemente u igri da se više koncentrišu na igrača.

Mod će pratiti vaše postupke i radnje koje neće biti poništene kada napustite grad. Program je namešten da prati predmete, vozila, oružja, konje i leševe. Tako da ako ostavite telo vašeg protivnika posle revolveraškog duela, neće nestati kada napustite grad. To znači da je sada i sistem svedoka daleko interaktivniji.

Entitet sa kojim uradite interakciju, biće dodat u takozvani ‘’Persistence Ring’’ koji možete sami da podesite. Mod je i odlično optimizovan tako da igra podjednako dobro radi i kada je uključen i kada je isključen. Prilikom instalacije dolazi i Performace Monitoring System, koji će aktivirati i deaktivirati mod u zavisnosti od vaših frejmova. Ako vam je dosta predmeta koji ne ostaju tamo gde ih ostavite, i želite da karakteri u igri bolje pamte vaše aktivnosti i zlodela, preuzmite mod sa ove adrese.

 

HyperX ChargePlay Duo adapter Playstation 4

Iako postoje opcije i za XBOX, definitivno je PS4 neuporedivo bolje pozicioniran. Šta je u pitanju?

Postolje za punjenje dva DUALSHOCK®4 bežična kontrolera istovremeno. Dobro je uvek imati drugi kontroler spreman za duge sesije igara ili više igrača. Povežite svoje PS4 ™ kontrolere na EXT port i za dva sata pređite iz praznog u puni kontroler. ChargePlay Duo ima ponderisanu bazu i napravljen je za udobno korišćenje i više je nego jednostavan za korišćenje. Indikatori pokazuju koliko su kontroleri napunjeni na 3 nivoa.

 

PS4 Subnautica - Below Zero

Subnautica je 2017. bila posebna igra. Kombinujući igranje preživljavanja sa privlačnošću istraživanja prelepog i naizgled nepreglednog okeana, pružila je jedno od najjedinstvenijih i najzanimljivijih iskustava ove vrste. Nstavak, Subnautica: Below Zero, pokušava nešto slično, sa namerom da bude još bolja, kao što to čini većina nastavaka. I još jednom, Nepoznati svetovi pokazuju smisao za pravljenje iskustva sa angažovanim istraživanjem smeštenim u misteriozni, lepi i ukleti svet.

Subnautica: Below Zero vas daje da budete Robin, koja stiže na planetu 4546B, u potrazi za odgovorima o smrti svoje sestre. Zvanično, Sem, njena sestra je umrla svojom krivicom tokom proučavanja i istraživanja okruženja planete, ali Robin iz više o razloga snažno oseća da je istina nešto drugačija. Kreće na put otkrivanja misterija, velikih i malih.

U Below Zero je mnogo veći naglasak stavljen na pripovedanje nego što je to uradio njegov prethodnik, a priča uglavnom dobro radi svoj posao. Obavezno zaigrajte!

 

PS4 Resident Evil - Village

Pre nego zaigrate, pročitajte naš tekst o ovoj igri na Games Blogu

Ovo je odlična igra!

Ovo je zastrašujuća igra!

 

PS4 Mass Effect - Legendary Edition

Mass Effect Legendary Edition je objavljen na Steam-u u petak. Iznenađenje je bio više nego mlak prijem.Veći deo dana su dobijali mešovite ocene korisnika na Steam-u a onda se odjednom situacija promenila i krenuli su samo pozitivne kritike. Subota je već bila jakooo pozitivna. U čemu je tajna? Standardno, mnogi su dali loše ocene zbog tehničkih problema sa kojima su se suočili. Nisu svi imali probleme i realno... igra je igra. Priča, grafika i naracija. Ostalo se da srediti!

Prvi Mass Effect je dobio najviše pažnje, što ima smisla s obzirom na to da je igra ostarila i to ne baš najbolje. Čak i kada je lansirana 2007. godine, prva igra je bila nekako gruba, nedefinisana do kraja, jer je BioWare još uvek pokušavao da shvati kako uravnotežiti akciju sa sistemima za igranje uloga. Jedinstvena naučnofantastična budućnost Mass Effecta uvek je pobeđivala nad bilo kojim manama ili frustracijama, ali vraćanje u proživljavanje ovih sjajnih trenutaka dolazilo je uz neka ne baš najlepša sećanja. Sa unapređenjima u Legendary to više nije slučaj..

Više u tekstu na Games Blogu.

Playstation Plus PSN Subscription - UK

Tri meseca, godinu dana ili određene iznose. Izbor je vaš a naše je da se potrudimo da ih imamo dovoljno na lageru.

 

Riot Points Pin Code

Definitivno iznenađenje nedelje! LoL-ovci su neprikosnoveno prvi na ovoj listi. Da li vas ovo iznenađuje?

 

Proverite šta novo očekujemo uskoro u radnjama i izvršite vaš preorder!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41096
Resident Evil Village, osmi glavni nastavak čuvene Resident Evil franšize donosi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4718
PS4 Subnautica
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Kodovi važe za EU Nordic, East i West regione! Poeni važe za League of Legends i za ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.699,00 RSD
Vrsta
Nova
1.699 ,00 RSD
Korišćena
1.399 ,00 RSD

Slični članci

04.
Jan.
2021.
Vesti/Najnovije
Svi imaju neke liste najboljih, najgorih, najočekivanijih... Evo i naših 20 najprodavanijih igara u 2020. godini.
29.
Dec.
2020.
Vesti/Najnovije
Pre nego smo pogledali najprodavanije igre pvpg vikenda, pokušali smo da napravimo neki interni spisak i proverimo koliko smo upoznati sa dešav...
28.
Dec.
2020.
Vesti/Najnovije
Poslednjih dana je jedno od najčešćih pitanja u radnjama, ali i online "Šta vam preporučujete? Šta je to što se najvi&scaron...