Vesti/Najnovije
11.08.2020.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 se pomera za 2021

Kažu da uskoro sledi više informacija

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 se pomera za 2021 i datum je još uvek neizvestan. 

Hardsuit Labs i Paradox interactive su izdali obaveštenje na zvaničnom Twitter nalogu i tako objavili odluku da pomere objavu očekivanog nastavka kultnog vampirskog RPG hita iz 2004. 

Ovo nije prvi put da se Bloodlines 2 odlaže. Prvobitno je datum izdavanja bio setovan za prošlu godinu, 2019, ali je pomeren sa naznakom "drugi deo 2020" sa nadom da će se izbeći ranije greške napravljene sa prvom igrom jer je imala prilično lošu premijeru. Tokom XBOX strima ove godine, videli smo da će ova krvava avantura izaći za XBOX Series X sa Smart Delivery opcijom. Takođe, zbog izlaska PS5, nastavak će se pojaviti za trenutne platforme. 

Uz dosta tizera i trejlera, novostima na blogovima, i objavama na društvenim mrežama, Hardsuit Labs nam je predstavio veliki broj različitih vampirskih grupa i scena koje ćete igrati u Bloodlines 2. Kao vampir rookie koji se našao zatočen u mračnom svetu Seattle društva krvopija, ulećete u konfliktne situacije različitih grupa a na vama je da donesete odluku kako ćete se postaviti prema njima ali i u svakoj novoj situaciji. 

Iako još uvek nemamo informaciju o tome kada tačno da očekujemo Bloodlines 2 imamo informaciju developera da će nam u sledećih par meseci dati više informacija. 

Slični članci

27.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Čovek je uvek imao želju da ide u svemir, a ako volite da igrate igre sa tom tematikom, evo par predloga.
25.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Nakon Assassin's Creed Mirage i Assassin's Creed Nexus igrači su nestrpljii i željni vesti o budućim igrama.
23.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Tekst koji smo preneli pre par dana Vas je kako vidimo zainteresovao, pa ćemo se malo više posvetiti igrama i horoskopskim znakovima. Danas se bavimo ...