Vesti/Najnovije
15.06.2021.

FUNKO figure - Ko je najbrži od nabržih?

Neki od predloga za one koji vole da trče

Današnje pitanje u Funko kvizu je: 

Nije Ptica trkačica, nije Tasmanijski đavo ali trči đavolski brzo. On je?

 

Hajde da proverimo koje su sve Funko figure rešile da trče.

Naruto: Shippuden - Naruto Running

Dvanaest godina pre početka serije, Nine-Tails je napala Selo skiveno u lišću uništavajući veći deo sela i oduzimajući mnogo života. Vođa sela, Četvrti Hokage (Minato Namikaze), žrtvovao je svoj život da bi zapečatio Nine-Tails u svog sina po imenu Naruto Uzumaki. Napad ga je ostavio da bude siroče a seljani su se klonili Naruta. Iz straha i besa posmatrali su ga kao samog Devetorepa. Iako je Treći Hokage zabranio da se govori o bilo čemu što je povezano sa Devetorepom lisicom, deca su, uzimajući navike svojih roditelja, nasledila isti animozitet prema Narutu. U svojoj žeđi da bude priznat, Naruto se zarekao da će jednog dana postati najveći Hokage koje je selo ikada videlo.

Flash - Flash Running 

Trči naravno i Flash! 

On je najbrži čovek ikada sprema se da predahne od svoje hit TV serije da bi se pridružio vašoj kolekciji Funko figura. Serijal prati Barry Allena, istražitelja sa mesta zločina koji postiže nadljudsku brzinu koju koristi za borbu protiv kriminalaca, uključujući i druge heroje koji su takođe stekli nadljudske sposobnosti. 

 

Sonic the Hedgehog - Running Sonic

Sonic the Hedgehog je japanski serijal video igara i medijska franšiza koju je kreirala i poseduje Sega. Franšiza prati Sonic-a, antropomorfnog plavog ježa koji se bori sa zlim doktorom Eggmanom, ludim naučnikom. Glavne igre Sonic the Hedgehog su platforme koje je uglavnom razvio Sonic Team. Druge igre, koje su razvili različiti studiji, uključuju izdvojene trke, borbe, žurke i sportske žanrove. Franšiza takođe uključuje štampane medije, animacije, igrani film iz 2020. godine i robu. Prva Sonic igra, objavljena 1991. godine za Sega Genesis, razvijena je nakon što je Sega zatražio lik maskote kako bi se takmičio sa Nintendovom maskotom Mariom. Njegov uspeh pomogao je Segi da postane jedna od vodećih kompanija za video igre tokom četvrte generacije konzola za video igre ranih 1990-ih. Tehnički institut Sega razvio je sledeće tri Sonic igre, plus izdvojeni Sonic Spinball (1993). Posle pauze tokom neuspešne Saturnove ere, prva velika 3D Sonic igra, Sonic Adventure, objavljena je 1998. za Dreamcast. Sega je napustio tržište konzola i prešao na nezavisni razvoj 2001. godine, nastavljajući seriju na Nintendo, Xbox i PlayStation sistemima.

Sonic igre tradicionalno prate Sonic-ove napore da zaustavi Eggman-a, koji planira da dobije smaragde sa mističnim moćima. Smaragdi mogu pretvoriti misli u moć, promeniti vreme i prostor tehnikom zvanom Kontrola haosa, daju energiju živim bićima i mogu se koristiti za stvaranje nuklearnog ili laserskog oružja. Eggman traži Smaragde u svojoj želji za osvajanjem sveta, a životinje zarobljava u agresivne robote i zatvorske kapsule. Budući da je Sonic Team inspirisan kulturom devedesetih, Sonic ima i ekološke teme. Sonic predstavlja prirodu dok Eggman predstavlja mašineriju.

 

 

Tazz ili Tasmanijski đavo

Robert McKimson dizajnirao je lik prema stvarnom tasmanijskom đavolu, životinji poreklom iz Australije. Međutim, jedina stvarna sličnost stvarnog životinjskog torbara i Robertove zveri je njihov proždrljivi apetit. U stvari, ovaj apetit je glavna karakteristika Taza. Đavo proždire sve što se vidi, uključujući kamenje, drveće, grmlje i brda, sve vreme vrteći se poput minijaturnog ciklona koji zvuči kao desetak motora koji se svi uskovitlano vrte.  az takođe gaji posebnu žudnju za zečevima. Robert je stvorio Taz-a kada su on i scenarista Sid Marcus razgovarali o novim neprijateljima koji će izazvati Duška Dugouška, čak je prokomentarisao da je od svih životinja jedino stvorenje koje nisu imali protiv Duška tasmanijski đavo.

 

 

Wile E. Coyote poznatiji kao Pera Kojot & Road Runner ili Ptica trkačica

 

Soup of Sonic je animirani crtani film iz serijala Merrie Melodies, u kojem glume Wile E. Coyote i Road Runner. Prvi put je emitovan 21. maja 1980. godine kao deo specijalnog televizijskog programa Bugs Bunny's Bustin Out All Over i bio je jedan od četiri nova objavljena crtana filma. Ovo je jedini kanonski crtani film u kojem Wile E. Coyote hvata Road Runnera, a da nakon toga prica nije pobegla. To je jedina epizoda u kojoj Pera pobeđuje a da li ga je pojeo... i dalje je tajna.

 

Da li smo nekoga zaboravili?

 

 

Slični članci

11.
Apr.
2023.
Ova mama je gejmer
Godinama se govori o tome da je gejming industrija budućnosti ali u Srbiji je mnogima to i dalje teško da shvate. Najnoviji potez kompanije Hissense ć...
07.
Apr.
2023.
Ova mama je gejmer
Svi mi imamo momente kada ne želimo da naučimo nešto novo jer mislimo da smo sve već videli i probali. I to je normalno. Poenta je u tome da shvatimo ...
28.
Dec.
2020.
Vesti/Najnovije
Poslednjih dana je jedno od najčešćih pitanja u radnjama, ali i online "Šta vam preporučujete? Šta je to što se najvi&scaron...