Vesti/Najnovije
25.06.2021.

FUNKO figure - Koji teniser voli da igra Sony PlayStation?

Obožava i da pije Koka Kolu

Fudbal, košarka i tenis... Sportovi o kojima sve znamo i u sve se razumemo.

Neverovatno je, ali Srbija ima najboljeg tenisera na svetu i najboljeg košarkaša na svetu u ovom trenutku. Novak Đoković je najbolji svetski teniser godinama i po nama, najbolji ikada. Nikola Jokić je proglašen za najboljeg igrača NBA lige što je isto kao najbolji košarkaš na svetu. Fudbal nam je malo loše u "poslednje vreme" ali uvek postoji nada. Definitivno, svi sve znamo... Da li je baš tako?

Današnje pitanje je:

 

Prvi turnir je odigrao sa osam godina. Sa 15 je bio na prvom ATP turniru a sa 17 je ušao na listu prvih 100 igrača tenisa. Obožava da igra Playstation dok pije Koka kolu. Nije Novak, Nije Andy Murray već...?

I kao tekst podrške, prenosimo jedno malo drugačije viđenje tenisera Wannabe Magazina.

 

1. Rafael Nadal (Rafael Nadal), 3.6.1986. Majorka, Španija

Ovaj vatreni Španac je godinama u samom vrhu ATP liste i njegova neverovatna upornost govori da će tu ostati još dugo. On je mešavina nevinog dečaka i latino zavodnika, što čini da milioni žena širom planete lude za njim. Ipak, na žalost pripadnica lepšeg pola, Rafa je već godinama u srećnoj vezi sa zemljakinjom Marijom Franciskom Pereljo.

Nadal 10 tenisera koji nas ostavljaju bez daha

Rafa uvek deluje samouvereno, što dodatno privlači lepši pol. Ne čudi što ga je Armani izabrao za svoju kampanju.

 

2. Džon Izner (John Isner) 26.4.1985. Tampa, Florida

Ovaj simpatični Amerikanac je pravi college boy, kakve smo imali prilike da vidimo u njihovim tinejdž filmovima. Polako, ali sigurno, dospeo je među prvih 10 i neće se predati tako lako. Imali smo to prilike i da vidimo kada je iznenadio Novaka Đokovića u Indijan Velsu. Definitivno je lepši od svog zemljaka Endija Rodika, a nije ni oženjen.

john isner 10 tenisera koji nas ostavljaju bez daha

 

3. Tomaš Berdih (Tomáš Berdych) 17.9.1985. Češka Republika

Takođe je u prvih 10, ali ozbiljno preti i prvoj petorki. Sa njim ni najbolji igrač na svetu nije potpuno samouveren. Prilično je povučen i ne eksponira se previše, ali je često u medijima zbog veze sa češkom manekenkom Ester Satorovom (Ester Satorova).

Ovaj češki teniser se oprobao i u manekenskim vodama

 

 

4. Viktor Troicki 10.2.1986. Beograd, Srbija

Da, da… I mi “konja za trku imamo”. Ovaj mladi teniser u usponu je Beograđanin ruskog porekla. Trenutno je među prvih 30, ali krupnim koracima grabi ka vrhu. Možemo ga videti na svim većim turnirima. Raskidao je i mirio se sa manekenkom Sunčicom Travicom. Još uvek neoženjen.

YtoHv 10 tenisera koji nas ostavljaju bez daha

 

 

5. Janko Tipsarević 22. jun 1984. Beograd, Srbija

Janko je trenutno osmi teniser na svetu, sija na terenu i van njega i igra sve bolje i bolje (a tako i izgleda!). Svaka čast. Ljubitelj je tetovaža, te na levoj ruci ima jednu na japanskom jeziku – citat: “Lepota će spasiti svet”. Janko je oženjen Biljanom Tipsarević.

Janko T. 10 tenisera koji nas ostavljaju bez daha

 

 

6. Dastin Braun (Dustin Brown) 8.12.1984. Nemačka

Hm, možda vam ovaj tamnoputi mladić nije toliko poznat? E, pa zato što će tek biti. Ove godine je tek treći put učestvovao na Vimbldonu, ali ovaj Nemac jamajkanskog porekla se već nalazi na 51. mestu svetske ATP liste, a ne verujemo da će se tu i zadržati. Naravno, želimo mu da ide dalje, ka vrhu. Priznaćete da ima sve što je potrebno za to.

207315 152019731527185 1581264 n 10 tenisera koji nas ostavljaju bez daha

 

7. Fernando Verdasko (Fernando Verdasco) 15.11.1983. Madrid, Španija

Susrećemo se sa još jednim tamnoputim zavodnikom. Iako ne spada u mlađe tenisere, nikako nije za baciti, ni što se tiče izgleda, a ni igre. Drži se konstantno među prvih 20. Njemu nije odolela ni naša Ana Ivanović. Ana, mi te potpuno razumemo.

 

8. Mihail Južni (Михаил Михáйлович Южный) 25.06.1982. Moskva, Rusija

Evo malo i plavušana, da ne bude da samo forsiramo tamnopute i latino face. Rusi su poznati kao lep narod, možda još poznatiji po lepim teniserkama, ali o njima nekom drugom prilikom. Ovaj momak je među teniserima u prvih 30, ali na našoj je u top 10. Krivo nam je što njegov zemljak Marat Safin više nije aktivan, jer bi se sasvim sigurno našao ovde.

img 8520 10 tenisera koji nas ostavljaju bez daha

 

 

 

9. Novak Đoković 22.6.1987. Beograd, Srbija

Naravno, kakva bi ovo lista bila bez našeg najuspešnijeg i najtrofejnijeg tenisera svih vremena, Novaka Đokovića. Pa on je toliko puta doneo radost u naša srca i osmehe na naša lica. Ovaj dečko ne samo da je zgodan, već i zrači neverovatnom harizmom, što ga definitivno izdvaja od ostalih tenisera. U dugogodišnjoj je vezi sa Jelenom Ristić. Prošla godina je bila njegova, bio je prvi na ATP listi i poneo je prestižnu nagradu Laureus, za najboljeg sportistu sveta. Ali, Nole sve i da nije tako, mi te volimo.

novak 10 tenisera koji nas ostavljaju bez daha

 

10. Lejton Hjuit (Lleyton Hewitt) 24.2.1981. Sidnej, Australija

Ovaj plavušan već spada u veterane belog sporta, ali isto tako ne prestaje da bude poželjan lepšem polu. On je poznat kao najmlađi igrač koji je ikada postao broj 1. Ipak, dečko iz zemlje kengura je u srećnom braku.

6a00e54ee7a84388330120a7bfa0e5970b 10 tenisera koji nas ostavljaju bez daha

 

Teniseri nisu rangirani po lepoti od 1 do 10, mi smo samo izdvojili one koji su već dugo rangirani kao najlepši, a koji je baš za vas najlepši, ocenite same.

 

 

 

Slični članci

08.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Da se primetiti da je u poslednje vreme popularnost kolekcionarskih figura sve veća. To se desilo mahom zbog proboja otaku kulture po svetu i samim prihvatan...
07.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Loš kraj filma može da nam pokvari osećaj koji imamo dok ga gledamo. Loš kraj knjige će učiniti da smo uzaludno proveli vreme u čitanju iste. D...
03.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Više od bilo kog drugog oblika medija, video igre poseduju duboku moć da vas uvuku u svoju priču i nateraju vas da postavljate pitanja, prepitujete se...