Vesti/Najnovije
12.02.2024.

Šta igrati sa partnerom?

Grešite ukoliko mislite da je najbitnije da igrate zajedno

Prvobitno objavljen tekst 08.07.2021

Update 13.02.2024.

 

 

It takes Two

Igra koje svakodnevno osvaja i koju nećete završiti ukoliko ne sarađujete na najbolji mogući način.

 

 

A Way Out

Ima li boljeg zadatka nego raditi i smišljati u paru? Da li vam je dovoljno interesantan beg iz zatvora? U “A Way Out” možete zajedno bežati a da ne napravite neko veliko kriminalno delo.

 

 

Mario Party

Takmičite se jedno protiv drugog u neverovatno zabavnim mini igrama sa kojim vam nikada neće biti dosadno.

 

 

BoxBoy! + BoxGirl!

Znamo da je dosta onih koji nisu probali ovu igru. ali, nikad nije kasno da uđete u varljivo jednostavan ali složen BoxBoy! serijal.

BoxBoy! + BoxGirl!, je četvrta igra u Nintendo ekskluzivnoj franšizi i trebalo bi da bude na spisku igara koje treba da igrate sa vašim partnerom jer ima fokus na saradnji. Obe minijaturne maskote ove igre moraju da generišu kutije kako bi se uhvatile u koštac sa velikim brojem zadataka koji uglavnom podrazumevaju odlazak do viših platformi, formiranje mostova, aktiviranje prekidača i još mnogo toga.

Imajte na umu da možete poslati samo ograničen broj kutija istovremeno na osnovu nivoa na kojem igrate!

 

Cat Quest II

Ukoliko neko volimačkeili životinje, ovo je idealna igra!

Naslov koji će ljubitelji mačaka obožavati. Cat Quest II je zapanjujuće animirani 2D akcioni RPG koji ide zajedničkim putem da prikaže borbenu mačku i njegovog jednako mišićavog psa pratioca. Vi i vaš partner bićete dobrodošli u svetlo i lepo carstvo ispunjeno čudovištima, magijom i plenom koji će vas dvoje zauzeti neko vreme.

Javite nam kako Vam se dopada!

 

Portal II

Ukoliko vam devojka zamera da igrate pucačine i da u igrama nema ničeg interesatnog, objasnite joj da postoje igre u kojima ima i dosta zadataka i zagonetki. Sigurni smo da bi u tom slučaju Portal II bio pravi izbor. Upozoravamo da neki od zadataka nisu ni malo jednostavni i da nema razloga da se ljutite ukoliko ih sve ne rešite. Dva glavna lika su roboti pa se dogovorite ko će biti koji. I uživajte!

 

 

Haven

Dirljiva priča sadržana u ovom RPG-u se fokusira na mladića i devojku koji žive svoje živote kao begunci. Na njihovoj novoj matičnoj planeti "Source," oba lika moraju da ostanu van radara i što je još važnije, živi dok traže osnovne resurse i brane se od neprijateljskih divljih životinja tokom borbenih sekvenci u realnom vremenu. Kooperativa za dva igrača je najbolji način da uživate u igri Haven. Vi i vaša bolja polovina se nikada nećete umoriti od trčanja po prekrasnim pejzažima sa vašim zaštitnim znakom antigravitacionim čizmama i nastojanja da dođete do najboljeg kraja u ovoj priči

.

Rayman Legends

Jedna od najjačih platformi je Rayman Legends koja prikazuje sve što je dobro u ovom serijalu, divne, jasne i svetle novoe, veliki izbor karaktera za igranje i izazove u kojima ćete uživati. Jedna od stvari koje se često previde je multiplayer aspekt igre. Oba igrača će trčati kroz nivoe zajedno, ali će zajedno raditi i kako bi ostvarili isti cilj. Iako ne izgleda bitno imajte u vidu da vas može uputiti da zavisite jedno od drugog ali i da stignete na kontrolni punkt bez reseta (sem kada ste oboje izgubili živote). Izazove prelazite lakše, akumulirate rezultate i uzbudljivije je nego ada igrate sami. Tu su i neki co-op modovi kao Kung Foot, zabavna i kratka igra sa loptom u kojoj igrate jedno protiv drugog. Obavezno odigrati!

 

 

 

Mortal Kombat 11

Super je igrati kooperativne igre u dvoje ali nisu stvari u vezama uvek harmonija i saradnja, nekada nastanu i problemi. Ipak problemi su tu da se reše, a najbolje ih je rešiti borbom do smrti u Mortal Kombatu 11. Kada je pobedite i počne da se nervira, pustite je da vas dobije par rundi i da vam izvede Fatality ili dva, i sve će biti OK.

 

Naravno, tu je i Mortal Kombat 1, najnovija igra iz ove serije - probajte.

 

Soul Calibur (bilo koji, ali preporuka IV pa na dalje)

Kada smo kod igara koje su odlične za rešavanje problema, moramo pomenuti i ovu. Pre svega tu jako lep karakter dizajn i pojedini likovi koji su rekreacija nekih iz drugih franšiza koje možete i sami doraditi ili napraviti. Možete čak i rekreirati sebe i partnera pa se dobro zabaviti na nekoj od arena sa interesantnim oružijem, nema potrebe za svađu u realnom životu uz ovu igru. Sama igra jako je relaksirajuća i drži pažnju, a sa širokim izborom likova koji se mogu međusobno boriti držaće vam pažnju prilično dugo. Možete i proširiti priču na prijatelje, podeliti se u timove i uživati, ali ipak za tako nešto sačekajte da prođe izolacija, biće vremena za game night-ove.

 

 

Overcooked All You Can Eat!

Overcooked igre su napravljene sa namerom da unaprede atmosferu zabave koja je savršena za sve igrače, posebno parove koji se takmiče. Obe igre, kao i svi njihovi dodaci za DLC, spakovani su u povoljan paket u kome će svi uživati.

Do četiri igrača mogu da se igraju i uživaju u užurbanom kooperativnom kuvanju u raznim fazama koje će vam omogućiti vaši prijatelji lete svuda kao minijaturni kuvari. Kuvajte ukusne poslasticei igrajte se zajedno dok lebdite na ogromnim blokovima leda.

 

 

Counter Strike 1.6

 

Stari dobri "Kanter", uvek aktuelna igra koja je beskrajna zabava za prijatelje ali i fantastičan način vežbanja živaca ali i saradnje sa partnerom. Znate sigurno sve o ovoj igri, neprevaziđena pucačina u kojoj svako može pronaći zanimaciju i uživati satima. Strategija, zajedništvo ili pak rivalitet i rešavanje razmirica mogu se itekako vežbati dok različitim oružijem "rešavate" neprijatelja. Klasik kome se uvek možete vratiti

 

 

 

World Of Warcraft

 

Mainstream klasik da veći ne može biti, ali zašto menjati nešto što je dobro. Iako se igra dosta menjala i razvijala, svi ljubitelji " stare škole" mogu joj se vratiti u prerađenom klasik izdanju koje je takođe trenutno aktuelno. Beskrajan izbor likova, mapa, ogroman svet koji je još interesantniji za istraživanje u dvoje. Ukoliko ste oboje već u priči, zajednička igra može joj dati sasvim novi ugao nego kada ste je igrali sami. Pored toga igra je divan primer kako nekoga uvesti u svet multiplejer igara i kako od partnera napraviti dobrog saradnika za neke buduće avanture. S obzirom da je ogromna zajednica, ova igra je i dobar način da pronađete svog budućeg partnera, što bi se u narodu reklo "Dvoje su se tako smuvali."

 

 

E sada.. neki sugerišu da sve začinite još nekim detaljima.

 

Nagrađivanje nakon dostignutih nivoa po kojima neke igre mogu biti još interesantnije. Podignite ulog kada vas uhvate stražari sa jednostavnim pravilima tipa... Ako aktivirate alarm tako što me uhvate stražari, sklanjate komad odeće. Ako nokautirate čuvara bez korišćenja oružja, partner daje svoj komad. Dalje je na vašoj mašti...

Nagrada za pobednika je uvek dobra opcija a vi sami znate šta ko voli.

Sexy Cosplaying kod koga će vam najveći problem biti da napravite kostim ali ne možete ni da zamislite šta se sve može naći u kineskim robnim kućama po smešnim cenama.

Dalje je na vama...

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50371
Otkrij ponovo rođeni Mortal Kombat univerzum koji je stvorio Bog vatre Liu Kang. Mortal...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
12.499,00 RSD
Vrsta
Nova
12.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO409
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.999,00 RSD
Vrsta
Nova
2.999 ,00 RSD

Slični članci

19.
Apr.
2022.
Vesti/Najnovije
Ko-scenarista Portala i Portala 2 Erik Wolpaw smatra da Valve mora da pokrene Portal 3 pre nego što bude prekasno za to.   Wolpaw je nedavn...
25.
Oct.
2021.
Nintendo
Tokom E3 2021 Nintendo Direct-a dobili smo gomilu najava za nove Nintendo Switch igrice. Među njima je bio Mario Party Superstars, koji je već dostupan za p...
26.
Apr.
2021.
Vesti/Najnovije
Čudna, zabavna i neočekivano dobra igra It Takes Two nastavlja da osvaja.