Vesti/Najnovije
11.07.2021.

Ovo NIKAKO ne igrajte u paru!

Nije svaka igra za parove

U igrama se nekada mora biti bezobrazan. Morate pristati i na stvari na koje u realnom životu ni ne mislite. Da li ste sigurni da neki izbori ne bi napravili probleme u vašoj vezi? Predlažemo da ni ne pokušavate da ove igre odigrate sa partnerom.

 

Panzermadels

 

Svako ima svoj tip. I možda mislite da savršeno poznajete jedno drugo ali dobro pazite ako birate Panzermadels da odigrate zajedno. Ovo je simulacija za sastanke a u njoj ste vi student koji pokušava da nađe ljubav. Ipak, tu je i jedna promena. Svi u igri izgledaju normalno ali su personifikacija nekog tenka koji je korišćen u II Svetskom ratu. M4 Sherman, na primer, bi radije bio napolju "na liniji fronta" i slušao klasični rok. Nemački Panzer IV je "prosečan tinejdžer" koji voli slatkiše i pop muziku. Priznajte da zvuči dosadno . Reprodukcija dating simulatora sa vašim parterom je rizičan izbbor, a ova igra spada u visoko rizične. Bez obzira kako se vaša voljena oblači, vežba ili šminka, nikada neće izgledati kao likovi iz igre. Bolje preskočite ovu igru i pitanja zbog čega vam se koji lik sviđa i da li liče ili ne.

 

Who's Your Daddy?

 

Ovu igru igraju dvoje i jedan bi trebalo da bude daddy, dok druga osoba kontroliše njegovo novorođenče. Ukoliko ste otac, vaš zadatak je da sačuvate bebu. Ukoliko ste vi beba, zadatak vam je da mu to otežate što više možete. Gutate baterije, ulazite u rernu, stavljate viljušku u struju... Sve što vam padne na pamet jer je cillj izgubiti život a ne sačuvati ga. Zamislite sada kako će se osećati vaša bolja polovina kada vidi kako hranite bebu kiselinom i koliko ste nesposobni da sačuvate jedno malo stvorenje. Interesantno je da je igra sakupila $1,500 preko platforme Kickstarter ali i da su dobili podršku na Steam Greenlight.

 

 

Fable 2

 

Neki bi rekli da je ovo najzavodljivija igra za odrasle. Dok putujete kroz svet Albiona, potrebno je da zavedete sve žene i muškarce na koje nailazite. Možete im davati poklone, laskati, izvoditi na sastanke i sve to dok je partner pored vas. Možete imati bezbroj veza i varati koliko hoćete. Zamislite samo da na neku od ljubavnica primenite vaše zavodničke sposobnosti na isti način koji ste koristili kada ste se udvarali?

Kraj igre je verovatno najproblematičniji. Zlikovac vam ubija celu porodicu... Muža, ženu, decu pa čak i psa. U tom momentu morate da napravite izbor: možete ih sve vratiti, možete vratiti sve sem vaše porodice ili možete unovčiti njihovu smrt za brdo zlata. Pazite kako i šta birate!

 

Catherine: Full Body

 

Šta reći o igri u kojoj preuzimate ulogu lika koji vara svoju devojku. Remaster / nastavak čuvene "Katarine" stigao je nedavno, i dalje predstavlja veoma unikatno iskustvo. Delom avantura, delom veoma izazovna puzzle igra koja će vas često stavljati u situacije gde ćete morati da donosite teške moralne odluke koje se tiču vaše ličnosti, kao i pogleda uopšte na te teme veze, braka i sličnog. Možete da igrate ovaj naslov sa devojkom, ali... da li možete biti iskreni u vašim odgovorima pred njom? Najbolje zaobići (i igrati solo).

 

Super Seducer

 

Ok, ovo jedva da može da prođe kao video igra ali hej, nalazi se na Steamu, može da se igra na kompjuteru poput starog pomalo zaboravljenog žanra FMV avantura. Pa šta je u pitanju... Seduction Community je u pitanju, ili što bi mi rekli škola zavođenja. Jedan od poznatih likova sa te scene je rešio da napravi igru u kojoj uči mlade gejmere kako da pričaju sa devojkama u raznim (creepy) situacijama. Ovaj naslov ima već tri dela na Steamu, i očigledno neku publiku, a ako se rešite da igrate sa devojkom ovo, želimo vam puno sreće u objašnjavanju vaših izbora i uopšte potrebom da se bavite učenjem fora i psihologije potrebne za manipulaciju ženskim rodom.

 

 

House Party

 

House Party, cenzurisan ili, je igra koja nije baš najpreporučljivija. Poenta je da zavodite žene po bilo kojoj ceni, pa čak iako to podrazumeva ucene ili prevare. Igrači su gosti na kućnoj zabavi. Cilj je da "vam se posreći" sa nekom od devojaka koje su tu. Može vam se desiti da čak završite i za nekim momkom Tu su i kupanja u toploj kadi, malo sadizma i stereotipa sa zatvorenim očima. Čak iako birate dijaloge načetećet na kretene. Verujte nam, nije za igranje sa boljom polovinom.

 

Dark Souls (bilo koji)

 

Možda malo čudan i neočekivan izbor, ali veoma loša ideja ukoliko ste oboje posvećeni igrači i ljubitelji ovih igara. Igre su prelepe i prezanimljive, ali ih ne treba igrati zajedno iz jednog prostog razloga. Svako ima svoj plan i način kako da sprovede misiju, čime koje čudovište da ubije i gde dalje treba da se ide. Rasprave i varnice lako planu i veoma se često može dogoditi da vam sporije i lošije ide zbog toga. Odličan izbor igre za izolaciju,ali ili svako za sebe na svom uređaju ili svako u svoje vreme ukoliko delite jedan.

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41026
Okupite se i podelite sa svetom: vreme je za ples sa Just Dance 2021! Prva franš...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Okupite se i podelite sa svetom: vreme je za ples sa Just Dance 2021! Prva franš...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
11.999,00 RSD
Vrsta
Nova
11.999 ,00 RSD

Slični članci

23.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Vidimo da vas Read Dead Redemption još uvek jako interesuje i pošto su nas neki pitali o cheat kodovima, hajde da se malo pozabavimo istima.
21.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Dugo očekivani DLC Elden Ring, pod nazivom Shadow of the Erdtree je naterao igrače da nestrpljivo odbrojavaju vreme do objaljivanja. Igra godine 2022. objavl...
19.
Apr.
2024.
Vesti/Najnovije
Čak i kada je neka igra stara kao Read Dead Redemption 2, uvek ima neki novi trik u rukavu.