Vesti/Najnovije
09.07.2021.

Kako su prošle utakmice sa Bosnom i San Marinom?

Mali razgovori sa kapitenom

Zdravo Stefane, dobrodošao jos jednom.
-    Bolje Vas našao.


Kako su prošle utakmice koje su nam preostale sa Bosnom i San Marinom? Da li smo se plasirali u top 8 eura?
-    Na sreću svih nas, odigrali smo ne tako sjajan meč ali smo pobedili reprezentaciju Bosne i Hercegovine sa 4-3 4-3. Ovo je bio najverovatnije najteži dvomeč koji smo odigrali u Ligi Nacija ove godine. Tim je bio isti kao i protiv Nemačke, ali pritisak je bio evidentan na igrače jer su nas samo dve pobede vodile na treće mesto.


Kako su tekle utakmice, da li je bilo problema u ekipi?
- Ne, nikako. Problema u ekipi nema, svi smo tu zarad istog cilja i nema potrebe da bude svađe i netrpeljivosti. Utakmica kao utakmica je jako loše otvorena kako prva, tako i druga. U oba meča smo gubili sa 1-0 pa se vraćali, a prvi meč je priča za sebe jer je dobijen u devedesotom minutu. Tu količinu energije ne mogu da Vam opišem jer smo bili zajedno u Relog Media centru i igrali odande. Drugi meč takodje je bio napet i dobijen je pred sam kraj utakmice. Zadnjih 10-ak minuta smo se branili grčevito i na kraju odneli pobedu.


• Dakle Bosna je odigrala može se reći svoj najbolji dvomeč na turniru?
-  Ne mogu to reći jer nisam gledao sve njihove mečeve, ali da su bili jako fokusirani, jesu. Nisu želeli da se obrukaju jer je meč bio prenosen na televiziji i youtube kanalu tako da su dali sve od sebe da nam, što se kaze, skinu bodove, ali na sreću nije im uspelo.


• Meč sa San Marinom? Šta se tu desilo?
-  Na našu veliku žalost, San Marino je odustao od turnira i mi smo tu dobili samo pobedu bez golova, koji su direktno uticali da budemo treći u grupi (Hrvatska je pobedila San Marino 6-0 i njima je taj rezultat ostao upisan). 


• Znaci da je Srbija ponovo opravdala očekivanja i plasirala se u završnicu?
- Tako je. Na naše veliko zadovoljstvo, ponovo smo u knockout fazi. Ovoga puta čeka nas sjajna reprezentacija Poljske, koja igra jako brzo i po zemlji. Moraćemo da budemo jako fokusirani jer najmanja greška moze dovesti do primljenog gola. Sistem je takav da se igra best of 3. Ekipa će ponovo igrati iz Relog Media centra i nadam se da ćemo obradovati navijače, koji su svake nedelje uz nas.


• Stefane, želimo tebi i reprezentaciji puno sreće u knockout fazi, nadam se da se vidimo i pred odlučujuce mečeve za finale. 
-  Hvala Vama još jednom što ste me pozvali, iz vaših usta u Božije uši i da se vidimo ponovo za par dana i odlučujućih mečeva pred finale.

    Pozdrav za sve čitaoce GameS bloga!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41008
efootball PES za 2021 godinu dolazi kao Season Update na vec postojeću verziju i donosi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4626
PS4 Pro Evolution Soccer 2019 - PES 2019 - David Beckham Edition
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.599,00 RSD
Vrsta
Nova
1.599 ,00 RSD
Korišćena
1.299 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO515
eFootball PES 2020 ulazi u novu dekadu poznate fudbalske simulacije sa obećanjem da rev...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD
Korišćena
1.799 ,00 RSD

Slični članci

07.
Apr.
2023.
Ova mama je gejmer
Svi mi imamo momente kada ne želimo da naučimo nešto novo jer mislimo da smo sve već videli i probali. I to je normalno. Poenta je u tome da shvatimo ...
30.
Jun.
2021.
Vesti/Najnovije
Razgovarali smo sa kapitenom naše ekipe pre velikog meča u četvrtak.