Vesti/Najnovije
14.07.2021.

Očekujemo God of War Ragnarok trejler

State of Play je sledećeg meseca

God of War Ragnarok trejler će najverovatnije biti prikazan sledećeg meseca, za sada se pretpostavlja smao na osnovu glasina, bez neke zvanične potvrde od strane kompanije Sony.

Kako je objavio The Gamer, Reddit korisnik QuimSix je nedavno postovao navode u kojima piše da njegovi izvori tvrde da "ćemo videti novi God of War Ragnarok trejler u avgustu," i sugeriše dad ćemo po prvi put valjano videti sledeću avanturu Kratosa i Atreusa za samo par nedelja.

Iako ne znamo mnogo o tome šta se sprema Kratosu, QuimSix sugeriše da Bog rata nije sve što ćemo moći da vidimo na ovom eventu. Pored novog trejlera se govori i o ažuriranju za Horizon Forbidden West, datum izlaska i još neke trejlere. Povrh toga, kažu da neće biti iznenađeni "ako GTA V bude proširen".  Poboljšano izdanje će se takođe pojaviti na glavnom događaju za koji tvrde da je zakazan za avgust, sugerišući da bismo za nekoliko nedelja trebali da odgledamo još jedan State of play. 

U nedostatku bilo kakvih izjava od strane Sony-ja, uvek je pametno biti malo obazriv kod ovakvih informacija. Uprkos tome, QuimSix ima relativno pouzdanu reputaciju, sa predviđanjima datuma ovog meseca, kao i sa otkrivanjemi brojnih detalja oko Far Cry 6. Takođe treba napomenuti Sonijev nagoveštaj da bi imali još toga da pokažu tokom leta, što je u skladu sa ovim najnovijim glasinama. Prošlog meseca, Sony je potvrdio da je God of War 2 odložen sa svojim izdanjem 2021. godine, a sada se očekuje 2022. Izuzev priče koju možemo predvideti na osnovu poslednje igre, detalji su vrlo oskudni, ali znamo da je Bog Rata Ragnarok dolazi na PS4 kao i PS5 konzole. 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4844
GTA V premium izdanje sadrži kompletno GTA 5 iskustvo, single player, pristup večito ev...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.499,00 RSD
Vrsta
Nova
3.499 ,00 RSD
Korišćena
2.799 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4578
Od studija Santa Monica stiže novi početak God of War serijala. Kratos živi kao čo...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD

Slični članci

29.
Dec.
2020.
Vesti/Najnovije
Gerard Butler će zaigrati u filmskoj adaptaciji God of War igre koju Sony Pictures planira da snima 2021, a premijerno prikaže 2022. godine.