Vesti/Najnovije
13.07.2021.

Lebron Džejms stiže u Fortnite

Igrači uskoro moći da kupe skin sa njegovim likom

Poznati data majner, Shiina, je uspela da pronađe sliku na kojoj se nalazi originalni King James skin, kao i dve varijante, koje će igrači moći da otključaju. Na glavnom skinu možemo videti kako je košarkaš Lejkersa obučen u crni duks, noseći naočare i zlatnu krunu. Izgleda baš onako kako možete zamisliti da bi Lebron izgledao kada bi postao junak Fortnite sveta.

 

Druge dve verzije će biti malo prepoznatljivije za sve njegove fanove. Na jednoj od njih možemo videti kako je obukao šorc i majicu na kojoj se nalazi tako(taco), što će biti jasno svakome ko prati njegov Instagram profil, jer svakog utorka sa svojom porodicom voli da slavi tzv. ”Taco Tuesday”. Treća verzija skina ga oblači u dres koji koristi tokom Space Jam: A New Legacy filma, nastavka čuvenog filma koji je izašao 1996. godine sa Majkl Džordanom u glavnom ulozi.

Ukoliko su i ostale spekulacije tačne, Lebron Džejms bi u igru trebao da stigne u sredu 14. jula.

Više eSport vesti na www.rur.rs

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4648
NBA 2K serijal slavi 20 godina redefinisanja šta sportska igra može biti, od naj...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Vrsta
Nova
1.999 ,00 RSD
Korišćena
1.499 ,00 RSD

Slični članci

08.
Jul.
2021.
E Sport
Baš kao što su glasine na socijalnim mrežama najavljivale, u Fortnite je stigao novi Batman Zero stil koji igrači mogu već od danas da nabave.
25.
May.
2021.
Vesti/Najnovije
Tokom poslednje dve godine koliko je Fortnite bio dostupan u App Store ponudi, Apple je zaradio najmanje 100 miliona dolara na provizijama i naknadama o...