Vesti/Najnovije
13.08.2020.

Hyper Scape je stigao

Sezona 1 “The First Principle”

Ubisoft je objavio da je Hyper Scape sada dostupan za PC, PlayStation 4 i Xbox One, i lansira Season One: “The First Principle”.

Hyper Scape je urbana i brza igra, free-to-play battle royale igra koja je razvijena u Ubisoft Montreal. Smeštena je u virtualni grad Neo-Arcadia, a do 100 igrača se suočavaju jedan sa drugim kako bi posali Hyper Scape šampioni. Igra unosi svežinu u battle royale žanr i predsavlja inovativnu gameplay mehaniku kao na primer Hacks, Fusion, tDecay, Showdown i sl.

Napravljena od starta u cilju toga da zadovolji kreatore sadržaja (content kreatore), Hyper Scape je razvio CrownCast dodatak za Twitch koji daje jedinstveni pogled i uživanje ali i nove alate za strimere kako bi mogli da komuniciraju sa pratiocima uživo, na strimu. 


“Izuzetno smo ponosni na uspešno lansiranje za PC, PS4 i Xbox One. Strastveno smo radili preko dve godine kako bi ovo postigli i više smo nego uzbuđeni što je ovo samo početak,” izjavio je Graeme Jennings, Executive Producer za Hyper Scape. “Uz naš brzi i urbani gameplay i jedinstveni Crowncast Twitch dodatak, predstavljamo novi i do sada neviđeni način inerakcije u igri kada je u pitanju Battle Royale.”

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Gift kartice  PlayStation Network PSN Card £25
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD

Slični članci

27.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Čovek je uvek imao želju da ide u svemir, a ako volite da igrate igre sa tom tematikom, evo par predloga.
25.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Nakon Assassin's Creed Mirage i Assassin's Creed Nexus igrači su nestrpljii i željni vesti o budućim igrama.
23.
Mar.
2024.
Vesti/Najnovije
Tekst koji smo preneli pre par dana Vas je kako vidimo zainteresovao, pa ćemo se malo više posvetiti igrama i horoskopskim znakovima. Danas se bavimo ...