Vesti/Najnovije
26.07.2021.

Domaće igre

GOING MEDIEVAL je pravi hit na Steam platformi

Kako je u pitanju strategija, Going Medevial počinje skromno, sa praznim poljem, osnovnim potrepštinama i tri doseljenika. Svaki je jedinstven na svoj način. Sa njima se kreće u gradnju kolonije, a kroz prikupljanje resursa i stvaranje novih, kao i ostalih elemenata koji prate strategija ovog tipa, vi napredujete kroz igru.

Going Medieval odstupa po nekim stvarima, pa recimo karakteri u igri imaju svoje ljudske potrebe, kao što je glad, lekovi i odmor, a sve to nije i dosadno. Tu je i borba sa protivnicima koji žele da sruše vašu koloniju. Ona se odvija u RTS stilu i prilično je detaljno odrađena. Going Medieval ne spada samo u onu grupu volimo domaće već nam se dopao i zbog raznolikog gejmpleja i uživanja u igri  koje nesebično pruža. I korisnici platfomre Steamu sve svakodnevno okreću igranju ove igre. Going Medieval se već našao na Top Sellers listi na Steamu u rangu sa GTA 5, ARK, i sličnim naslovima. Imaju i Very Positive status na glavnoj stranici sa 91% pozitivnih ocena.

Going Medieval beleži dosta visoku aktivnost igrača sa preko 10.000 istovremeno aktivnih igrača u određenom momentu svakoga dana. Vikend je namenjen još većim brojkama.

Do sada je prodato preko 200 hiljada kopija!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Civlization 6 nudi nove načine da interaktujete sa svetom. Gradovi se sad fizički &scar...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD

Slični članci

11.
Mar.
2021.
Blog
Postoji pregršt zanimljivih ideja, ali podređena engleska lokalizacija i uglavnom dosadan borbeni sistem nisu me dugo zadržali
28.
Dec.
2020.
Vesti/Najnovije
Kraj godine je i svode se računi i objavljuju liste najboljih. Steam's Best of 2020 uključije najbolje prodavane igre, nova izdanja, najig...
14.
Oct.
2020.
Vesti/Najnovije
Miju Games je objavio igru memorije o kuvanju napitka. Igrate solo ili do 4 igrača.