XBOX

Nacon je jedan od nezavisnih proizvođača kontrolera koji se trudi da dovede osećaj i performanse po donekle nižoj ceni. Kompanija često uključuje i male dodatke da "začini" sve. Zbog toga Nacon Revolution X Pro prati ovaj put, i donosi odličan odnos cene i kvaliteta za XBOX fanove (i PC igrale) u ne baš veliku ponudu na našem tržištu.
Detaljnije
Sa datumom izlaska na proleće 2023., programer Planet of Lana otkriva neke bitne vesti u vezi sa igrom koja dolazi na Xbox Game Pass.
Detaljnije
Xbox Game Pass nastavlja sa iznenađenjima i čini se da će njihov spisak igara još malo pa biti beskonačan, uz neverovatan broj D1 igara.
Detaljnije
XboX Game Pass nastavlja da dodaje igre na svoj spisak, uz danas dve nove igre, battle royale i sportski sim.
Detaljnije
Microsoft je potvrdio da će igrači na Xbox Cloud Gaming dobiti mogućnost da kontolišu igranje preko tastature ili miša.
Detaljnije
Chris Novak napušta Xbox sa mesta Rukovodioca istraživanja i dizajna.
Detaljnije
Da li su sada neke stvari jasnije ili su postale sumnjive?
Detaljnije
Xbox Game Pass nam za malo novca nudi široku ponudu igara. Ta ponuda je sada dodatno proširena jednom trilogijom!
Detaljnije
Nema sumnje da je sa stanovišta hardvera, XBOX Series X impresivna konzola. Ona ima neke karakteristike i mogućnosti zbog kojih je sa razlogom nazana konzolom sledeće generacije, a o nekima se nije ni pisalo., pa evo nekih impresivnih stvari za koje možda niste znali da ova konzola može.
Detaljnije
Microsoft planira da pokloni izuzetno limitiranu ediciju XBOX kontrolera koji su izrađeni u čast akvizicije sa kompanijom Bethesda.
Detaljnije
Čini se da smo ipak pronašli prvi tekst objavljen u Srbiji o XBOX konzoli.
Detaljnije
Ko pita, ne skita... Tako misli i Bil Gates.
Detaljnije
Microsoft je poslao anketu vlasnicima Xbox konzola sledeće generacije i postavio pitanje da li bi korisnici cenili karakteristike PS5 DualSense u njihovom kontroleru Series X ili S.
Detaljnije
Nik je na svom EmuGlx kanalu prvi u Srbiji raspakovao konzole sledeće generacije!
Detaljnije
Playstation nas je navikao na svoje ekskluzive a čini se da i Microsoft sprema slična iznenađenja. Među prvima na listi su Gaijin Entertainment i Darkflow Software sa igrom Enlisted.
Detaljnije
Microsoft ništa ne prepušta slučaju i tako kupuje jednu od najpoznatijih kompanija za razvoj hit igara kao što su Doom. Wolfenstein, The Elder Scrrolls, Fallout, Quake, Dishonored...
Detaljnije
Nema informacija o tome šta će biti najavljeno tokom Xbox Showcase-a na TGS ali znamo da će strim trajati oko sat vremena.
Detaljnije