XBOX
16.01.2024.

XBOX i 18. januar

Veliki dan za XBOX korisnike

Stalno pišemo o kvalitetu i veličini 2023. godine u gejmingu. Iskreno, to je bila odlična godina i za XBOX, zar ne?

XBOX je krenuo sa odličnim Developer Direct dešavanjem koji se fokusirao na njihove predstojeće igre. Ovaj događaj nam je ponudio dugo sakriven u senci Hi-Fi Rush. Sada će Xbox napraviti od Developer Direct veliki godišnji događaj jer će novi Developer Direct 2024.,biti održan ovog četvrtka, 18. januara.

Nagovešteno je da fanovi mogu da očekuju ove nedelje u okviru Developer Direct za 2024. godinu i to sam događaj čini mnogo uzbudljivijim. Verni Xbox fanovi bi svakako morali da obrate pažnju na ovaj događaj a treba napomenuti da je Developer Direct samo jedan od više razloga zašto bi trebalo da budu uzbuđeni zbog četvrtka, 18. januara.

Xbox Developer Direct ovog četvrtka od 12pm PT, 3PM ET, 8PM GMT će se fokusirati na 4 nove igre koje su ekskluziva ove konzole i to: AvowedAra: History Untold,  Indiana Jones igra iz kuhinje MachineGames i Senua's Saga: Hellblade 2. Ove četiri igre se očekuju kao veliki hitovi u 2024. godini i biće interesantno videti šta će se toga dana prikazati.Naravno, XBOX ima sigurno i nekog keca u rukavu kojim će nas iznenaditi tokom događaja. 

The Elder Scrolls Online 2024 Update

Nakon eventa nemojte u krevet jer će ZeniMax Online Studios biti domaćin specijalnog Global Reveal-a za The Elder Scrolls Online u 13:00 PT, januara 18. Obožavaoci znaju da će događaj otkrivanja uključivati pogled na novu zonu, priču i druge karakteristike The Elder Scrolls Online koji dolaze kao deo sledećeg poglavlja, ali detalji ali nemamo više detalja.  Događaj Elder Scrolls Online je nešto na šta bi čak i igrači koji ne igraju a XBOX konzoli trebalo da gledaju. Iako The Elder Scrolls Online tehnički potpada pod Xbox okrilje otkako je Microsoft kupio ZeniMax, igra je i dalje dostupna na PC-u i PlayStation-u.

Prince of Persia: The Lost Crown

18. januar je datum i kada očekujemo novo poglavlje istorije gejminga, igre Prince of Persia. Sigurno ste pročitali naš tekst ŠTA NAS OČEKUJE U IGRI PRINCE OF PERSIA THE LOST CROWN ?

Recenzije igre Prince of Persia: The Lost Crown su već izašle, i igra je dobila velike pohvale od strane kritičara. Čini se da se svi slažu da Princ Persije: Izgubljena kruna uspeva da prevede dugotrajnu akciono-avanturnu franšizu u Metroidvania stil. Iako će Xbox igrači imati pomno pratiti Xbox Developer Direct, velike su šanse da će kupiti Prince of Persia: The Lost Crown i posvetiti mu predstojeći vikend.

18. januar je blizu!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO1000
Uleti u modernu i uzbudljivu akciono-avanturističku igru smeštenu...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Ušteda 38%
6.499,00 RSD
Vrsta
Nova
6.499,00 RSD
3.999 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
XBOX ONE igre XBO770
Elden Ring je nova igra tvoraca popularnog Dark Souls serijala Napravljena u saradnji s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD

Slični članci

11.
Jan.
2024.
Vesti/Najnovije
Jedan od prvih novih naslova u 2024. je Princ, i to Prince of Persia: The Lost Crown, igra za koju njeni stvaraoci tvrde da je dugačija od ostalih.
07.
Jan.
2024.
Vesti/Najnovije
18. januar nam se približava pa je sasvim normalno da nam pristiže sve više informacija o igri.
23.
Jun.
2022.
XBOX
Microsoft je potvrdio da će igrači na Xbox Cloud Gaming dobiti mogućnost da kontolišu igranje preko tastature ili miša.