Board Game Yu-Gi-Oh! - Speed Duel Box GX
Board Game Yu-Gi-Oh! - Speed Duel Box GX
Board Game Yu-Gi-Oh! - Speed Duel Box GX
Board Game Yu-Gi-Oh! - Speed Duel Box GX

Board Game Yu-Gi-Oh! - Speed Duel Box GX

Šifra artikla: BG304
Barkod: 4012927942468

Društvena igra Yu-Gi-Oh! - Speed Duel Box GX

  • Broj igrača: 2
  • Uzrast: 6+
  • Nova
    4.499 ,00 RSD
Sačuvajte u listi želja
Dostupnost u radnjama
Pomoć

Pripremi se da započneš svoju igru uz novi Speed Duel Box GX: Duel Academy Box. Baš kao i popularni Speed Duel: Battle City Box, dizajniran je da omogući do 8 igrača da uskoče u sopstveno dinamično iskustvo turnira i uključuje špil od 200 karata za izradu različitih popularnih strategija, od kojih je većina potpuno nova za Speed Duel. 

Evo samo nekoliko stvari kojima se možeš radovati u novoj kutiji: Potpuno nove kartice veština predstavljaju legendarne Dueliste iz Yu-Gi-Oh! GX anime za brzi duel! Postani "Elemental HERO“ entuzijasta, Jaden Yuki, ispuni svoju sudbinu kao Aster Phoenix, daj ekipi lekciju kao dr. Crowler...

Gomila novih karata za brzi duel koje možeš dodati u špil duela brzine koji već imaš ili otkrij nove strategije za isprobavanje Duel u stilu sa Secret retkim varijantama popularnih kartica GX-era.

Da bi koristio karticu u Speed Duel-u, ona mora da ima simbol Speed Duel na kartici, karte bez simbola nisu legalne, ali kartice Speed Duel se mogu koristiti u Yu-Gi-Oh! TCG. karte veština se mogu koristiti samo u Speed Duelu.

Sadržaj kutije:

  • 3 x špil 60 karata
  • 1 x špil 40 karata
  • Sleeve za 8 karata
Trenutno nema komentara

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Board Games
Vrsta Nova
Proizvođač Konami
Tema Yu-Gi-Oh