Društvena igra Mysterium Park
Društvena igra Mysterium Park
Društvena igra Mysterium Park
Društvena igra Mysterium Park

Društvena igra Mysterium Park

Šifra artikla: BG263
Barkod: 3558380107507

Kooperativna društvena igra, mogli bi reći nastavak igre Mysterium, samo, naravno, još bolja i dinamičnija od svog prethodnika. 

  • Broj igrača: 2-6
  • Vreme trajanja partije: 30 minuta
  • Uzrast: 10+ godina
  • Igra je na Srpskom
  • Nova
    3.799 ,00 RSD
0,00 RSD
3.799,00 RSD
3.799,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

Društvena igra Mysterium Park je kooperativna stona igra za 2-6 igrača u kojoj zajedno sa svojim prijateljima treba da rešiš misteriju nestanka upravnika cirkusa. Dok će većina igrača igrati ulogu istražitelja, jedan će biti duh koji im pomaže i navodi ih ka istini.
Jedan igrač preuzima ulogu duha - pravilnik preporučuje da to bude neko ko je već upoznat sa igrom - koji vizijama navodi istražitelje u pravom smeru. Istražitelji kroz nekoliko rundi moraju da eliminišu osumnjičene i lokacije, da bi na kraju otkrili ko je počinio zločin i gde. Prva runda se fokusira na osumnjičene - kroz nekoliko poteza, istražitelji treba da otkriju koji od devet pojedinaca je kriv. Duh im u tome pomaže tako što im šalje vizije - specijalne karte koje upućuju na nekog od likova. Igrač koji igra duha ne sme da priča ni gestikuliše drugima - jedini dozvoljeni način komunikacije su vizije i manifestacije. Manifestacije se dešavaju na kraju runde, kada duh ostalima potvrđuje ili negira sumnje.


Nakon prve runde, sledi sužavanje liste lokacija. Odvija se na isti način kao i prethodna - tabla se popunjava kartama koje predstavljaju mesta, a duh pomoću vizija navodi istražitelje ka rešenju. Ako uspeju u roku od šest poteza da suze listu osumnjičenih i lokacija, istražitelji prelaze u treću rundu. U njoj su ostala tri osumnjičena i tri potencijalne lokacije. Igrač koji igra duha ređa karte nasumično u tri kolone na tabli, potom izvlači kartu koja će mu reći koja od tri kombinacije je dobitna. Sada uz pomoć samo dve vizije treba da natukne ostalima ko je pravi krivac.

Društvena igra Mysterium Park je odličan izbor za ljubitelje kooperativnih igara - svi zajedno gube ili pobeđuju, a timski rad se nagrađuje. Pravila su jednostavna, tema zanimljiva, a brzi tempo igranja znači da je lako odigrati nekoliko partija tokom jedne seanse.

 

Vrsta proizvoda: Board Game
Proizvođač: Libellud
Tip proizvoda: Društvena igra
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Coolplay d.o.o.
Adresa: Dr Nika Miljanića 18 , Beograd
Zemlja proizvodnje: Kina

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Društvene igre
Vrsta Nova
Broj igrača 2-6 Igrača
Ekspanzija Ne
Igre na Srpskom jeziku
Proizvođač Asmodee
Tip društvene igre Porodična
Uzrast 10+
Vreme trajanje igre do 30 min

Slični proizvodi

Društvena igra Mysterium Park
Društvene igre
Društvena igra Mysterium Park
Nova:
3.799 ,00 RSD