Društvena igra Unfathomable
Društvena igra Unfathomable
Društvena igra Unfathomable
Društvena igra Unfathomable
Društvena igra Unfathomable
Društvena igra Unfathomable

Društvena igra Unfathomable

Šifra artikla: BG277
Barkod: 841333113414
  • Broj igrača: 3-6
  • Trajanje igre: 120-240 minuta
  • Uzrast: 14+
  • Nova
    13.499 ,00 RSD
Sačuvajte u listi želja

Unfathomable je društvena igra koja se temelji na konceptu sličnom popularnoj igri Betrayal at House on the Hill, pružajući intenzivno iskustvo tokom igranja. Ova igra kombinuje elemente natprirodnog i avanturističkog okruženja s elementima tajanstvenosti i trilera.

Godina je 1913. Parobrod SS Atlantika je dva dana udaljen od luke na svom putovanju preko Atlantskog okeana. Njegovi nesuđeni putnici su u potpunosti očekivali mirno putovanje do Bostona u Masačusetsu, bez ničega neobičnog čemu bi se radovali. Međutim, čudne noćne more muče umove ljudi na brodu svake noći; kruže glasine o mračnim oblicima koji su pored broda odmah ispod talasa, a tenzije rastu kada se telo otkrije u brodskoj kapeli, znaci čudnog rituala razbacani oko leša.

U igri Unfathomable, igrači preuzimaju uloge putnika na brodu. Međutim, uskoro se događaju neobični događaji i svi igrači shvataju da je među njima nekoliko neprijateljskih likova – stvorenja koja prete i putnicima i brodu.

Svaki igrač preuzima ulogu jednog od putnika ili članova posade broda, svaki s vlastitim ciljevima i skrivenim identitetima. Neki likovi imaju tajne motive, koji se neće svideti ostatku ekipe. Ostali putnici i posada moraju da sarađuju kako bi otkrili ko su izdajice i kako bi sprečili katastrofu.

Osnovna mehanika igre uključuje istraživanje prostora broda, rešavanje zagonetki i sukobljavanje sa neprijateljskim silama. Igrači moraju vešto upravljati resursima kako bi održali brod sigurnim, dok se istovremeno bore protiv neprijatelja u svojim redovima.

Unfathomable ističe taktički aspekt igranja, uz naglasak na međusobno poverenje i preispitivanje među igračima. Dinamika igre leži u evoluciji odnosa među likovima tokom igranja, što stvara odličnu atmosferu "saradnje i izdaje".

Ova igra je pogodna za ljubitelje društvenih igara koje kombiniraju taktičke odluke, narativne elemente i elemente nepredvidljivosti, a igračima nudi intrigantno iskustvo istraživanja tajanstvenog i opasnog sveta na brodu.

Vrsta proizvoda: Board Game
Proizvođač: Fantasy Flight Games
Tip proizvoda: Društvena igra
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Coolplay d.o.o.
Adresa: Dr Nika Miljanića 18 , Beograd
Zemlja proizvodnje: Kina

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Društvene igre
Vrsta Nova
Broj igrača 3-6 igrača
Ekspanzija Ne
Igre na Engleskom jeziku
Proizvođač Asmodee
Tip društvene igre Strategija
Uzrast 14+
Vreme trajanje igre preko 60 min

Slični proizvodi