Društvena igra Throw Throw Avocado
Društvena igra Throw Throw Avocado
Društvena igra Throw Throw Avocado
Društvena igra Throw Throw Avocado
Društvena igra Throw Throw Avocado
Društvena igra Throw Throw Avocado

Društvena igra Throw Throw Avocado

Šifra artikla: BG428
Barkod: 852131006501

Throw Throw Avocado - zanimljiva društvena igra sa kartama

  • Broj igrača: 2-6
  • Trajanje igre: 15 minuta
  • Uzrast: 7+
  • Nova
    4.199 ,00 RSD
Sačuvajte u listi želja

Throw Throw Avocado se razlikuje od svih igara koje ste ranije igrali. U ovoj igri s kartama, idite jedan na drugog sa svojim protivnicima skupljajući karte dok bacate i izbegavate meckavi, divni avokado. Igrajte Throw Throw Avocado kao samostalni nastavak ili koristite BONUS špil karata koji su uključeni i kombinujte ih sa kartama iz Throw Throw Burrito da biste otključali novu kombinovanu igru koristeći sva četiri bacanja!

Kako to funkcioniše: Stavite par avokada na sto i izvucite karte. Čuvajte svoje karte u tajnosti. Skupljajte poene tako što ćete pronaći set od tri u špilu. Pronađite podudaranja pre nego što to uradi bilo ko drugi. Ako neko igra avokado karte, dolazi do bitke. Ukradite poene od svojih protivnika tako što ćete ih udarati mekanim avokadom. Objavite rat svojim prijateljima. Neke bitke uključuju samo nekoliko igrača. Drugi teraju ceo sto da se upusti u rat avokada. Duel za određivanje pobednika. Tokom duela sa avokadom, dva igrača moraju stajati jedan uz drugog, hodati tri koraka i valjati.

Ne postoji posebna struktura okreta. Svi igrači stalno biraju i dodaju karte, slično kašikama. Jednom kada igrač ima utakmicu bilo koje od varijanti, igra će se promeniti u različite duele sa avokadom - dupla svađa, duel sa nogama, zamrznuti rat - gde će neki ili svi igrači bacati mekani avokado na druge igrače.

Da bi pobedio, igrač mora da sakupi određeni broj poena. Sakupljanje odgovarajućih karata i borbenih karata donosi pozitivne poene, a gubljenje duela s avokadom donosi negativne poene. Prvi igrač koji dostigne određeni iznos (obično pet), pobeđuje.

Vrsta proizvoda: Board Game
Proizvođač: Exploding Kittens
Tip proizvoda: Društvena igra
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Coolplay d.o.o.
Adresa: Dr Nika Miljanića 18 , Beograd
Zemlja proizvodnje: Kina

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Društvene igre
Vrsta Nova
Broj igrača 2-6 Igrača
Ekspanzija Ne
Igre na Engleskom jeziku
Proizvođač Exploding Kittens
Tip društvene igre Party
Uzrast 7+
Vreme trajanje igre do 30 min

Slični proizvodi