Društvena igra Gologuzi Mačići

Društvena igra Gologuzi Mačići

Šifra artikla: BG920
Barkod: 810083045337

Dobrodošli u šarmantni svet društvene igre Gologuzi Mačići, gde se susreću neodoljivi mačići i beskrajna zabava. Ova igra je dizajnirana da okupi porodicu i prijatelje u nezaboravnom iskustvu.

  • Broj igrača: 2-5
  • Trajanje igre: do 30 min
  • Uzrast: 7+
  • Lokalizovana na srpski jezik
  • Nova
    799 ,00 RSD
0,00 RSD
799,00 RSD
799,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

Nevinost i šarm mačića - Svaka karta u ovoj igri prikazuje različite mačiće u njihovim najnevinijim trenucima. Likovi su dizajnirani s posebnom pažnjom kako bi uneli dodatnu dozu šarma u svaku partiju.

Jednostavna pravila za brzu zabavu - Gologuzi Mačići su poznati po svojim jednostavnim pravilima, omogućavajući brzu postavku i početak igre. Ovo je idealno za sve uzraste, od najmlađih članova porodice do starijih igrača.

Elementi strategije i sreće - Igra kombinuje elemente strategije i sreće, pružajući priliku za taktičko razmišljanje, ali i opuštenu zabavu. Svaki potez ima svoje posledice, što dodaje dubinu igri.

Smeh i interakcija - Zadaci i izazovi koji se pojavljuju tokom igre često dovode do smeha i konkurencije među igračima. Interakcija među učesnicima čini svaku partiju dinamičnom i zabavnom.

Više od jednog načina igranja - Gologuzi Mačići nude različite načine igranja, uključujući razne modove i varijante, prilagođavajući se stilu igrača. Ovo osigurava da svaka partija bude jedinstvena.

Izazov za sve generacije - Bilo da igraš sa decom ili sa prijateljima na društvenoj večeri, Gologuzi Mačići pružaju izazov koji je prilagođen različitim uzrastima, čineći ih savršenim izborom za porodično druženje.

Gologuzi mačići postaju simbol zabave i jednostavnosti u svetu društvenih igara. Bez obzira na to da li si ljubitelj igara ili ih tek otkrivaš, ova igra pruža savršen spoj zabave, smeha i neodoljivih mačića koji će sigurno ulepšati tvoje igračko iskustvo.

Vrsta proizvoda: Board Game
Proizvođač: Asmodee
Tip proizvoda: Društvena igra
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Coolplay d.o.o.
Adresa: Dr Nika Miljanića 18 , Beograd
Zemlja proizvodnje: Kina

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Društvene igre
Vrsta Nova
Broj igrača 2-5 igrača
Ekspanzija Ne
Igre na Srpskom jeziku
Proizvođač Exploding Kittens
Uzrast 7+
Vreme trajanje igre do 30 min

Slični proizvodi

Društvena igra Gologuzi Mačići
Društvene igre
Društvena igra Gologuzi Mačići
Nova:
799 ,00 RSD