Društvena igra Zemlja

Društvena igra Zemlja

Šifra artikla: BG1004
Barkod: 8606112094047

Društvena igra Zemlja je edukativna strateška igra koja te vodi na putovanje kroz fascinantan svet naše planete. Ova igra je osmišljena da podstakne igrače da istraže različite aspekte prirode, životinja, ekologije i geografije Zemlje, pružajući im priliku da nauče i zabave se istovremeno.

  • Broj igrača: 1-5
  • Trajanje igre: do 45-90 min.
  • Uzrast: 13+
  • Lokalizovana na srpski jezik
  • Nova
    5.399 ,00 RSD
0,00 RSD
5.399,00 RSD
5.399,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

U Društvenoj igri Zemlja, igrači će se susresti sa različitim izazovima, pitanjima i zadacima koji su povezani sa našom planetom. Kroz interaktivne aktivnosti, igrači će proširiti svoje znanje o Zemlji, istražiti njene ekosisteme, upoznati različite vrste životinja i biljaka, kao i razumeti važnost očuvanja prirode.

Zemlja, tlo koje podržava i održava našu prelepu planetu, Zemlju. Tokom hiljada godina evolucije i prilagođavanja, flora i fauna ove jedinstvene planete su porasle i razvile se u neverovatne oblike života, stvarajući simbiotske ekosisteme i staništa.

Vreme je da uskočiš u ova bogata okruženja i stvoriš neke neverovatne prirodne sinergije koje se repliciraju i ekstrapoliraju na Zemljinu neverovatnu svestranost i mnoštvo prirodnih resursa. Napravi samonosni sistem rasta, širenja i snabdevanja gde čak i tvoje neiskorišćene biljke postaju đubrivo  za budući rast.

Zemlja je sistem otvorenog sveta za 1 do 5 igrača sa jednostavnim pravilima, ali mnoštvom strateških mogućnosti. Sa svojom enciklopedijskom prirodom i ogromnim brojem jedinstvenih karata i kombinacija, svaka pojedinačna igra će ti omogućiti da otkriješ nove sinergije i veze, baš kao što nam to naš ogroman i fascinantan svet dozvoljava.

 

Vrsta proizvoda: Board Game
Proizvođač: Inside Up Games
Tip proizvoda: Društvena igra
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Coolplay d.o.o.
Adresa: Dr Nika Miljanića 18 , Beograd
Zemlja proizvodnje: Kina

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Društvene igre
Vrsta Nova
Broj igrača 1-5 Igrača
Igre na Srpskom jeziku
Proizvođač Inside Up Games
Tip društvene igre Party, Porodična, Strategija
Uzrast 14+
Vreme trajanje igre preko 60 min

Slični proizvodi

Društvena igra Zemlja
Društvene igre
Društvena igra Zemlja
Nova:
5.399 ,00 RSD