Manga Strip Dorohedoro 1

Manga Strip Dorohedoro 1

Šifra artikla: KSM00232
Barkod: 9788661636677

Dorohedoro je japanski manga strip napisan i ilustrovan od strane Q Hayashide. Prvi tom, koji je započeo serijal, objavljen je 23. jula 2002. godine. Manga je kombinacija akcije, misterije, horora i komedije, često smeštena u postapokaliptični svet pod nazivom Hole.

  • Nova
    399 ,00 RSD
0,00 RSD
399,00 RSD
399,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

Priča prati Kaiman-a, mladića sa zmajskim glavama koji pati od amnezije. On luta kroz mračne ulice Hola u potrazi za odgovorima o svom identitetu i o tome kako mu je glava postala reptilna. Ubrzo saznaje da je to delo čarobnjaka, ali nije siguran ko je on I zašto ga je pretvorio.

Kroz serijal, Kaiman se udružuje sa svojim prijateljem Nikaido-om, a zajedno istražuju svet magije i suočavaju se sa raznim čarobnjacima. Svojevrsni konflikt između čarobnjaka i nesretnih žitelja Hola glavna je tema serijala. Strip je poznat po svojoj nekonvencionalnoj i izrazito sjajnoj atmosferi, kao i začudnim i raznolikim likovima koji čine ovu priču intrigantnom.

Dorohedoro privlači čitaoce svojom originalnošću, crtežima i dinamičnom radnjom. Manga je stekla veliku popularnost zbog svoje jedinstvene kombinacije žanrova i bogatog sveta koji Hayashida pažljivo razvija tokom serijala.

Vrsta proizvoda: Strip
Proizvođač: Darkwood
Tip proizvoda: Manga
Količina: 1 kom.
Adresa: Bogdana Žerajića 17/8, Beograd
Zemlja proizvodnje: Srbija

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Manga stripovi
Vrsta Nova
Izdavač Darkwood
Proizvođač Kju Hajašida
Tema Dorohedoro

Slični proizvodi

Manga Strip Dorohedoro 1
Manga stripovi
Manga Strip Dorohedoro 1
Nova:
399 ,00 RSD