Manga Strip Attack on Titan - Napad Titana -  27

Manga Strip Attack on Titan - Napad Titana - 27

Šifra artikla: KSM00261
Barkod: 9788661636790

Više od stotinu godina, poslednji ostaci čovečanstva žive u kraljevstvu okruženom zidovima dizajniranim da ih zaštite od moćne rase divova ljudoždera poznatih kao Titani. Dve rase su jedna drugu dovele u ćorsokak: Titani ne mogu da probiju zidove, a čovečanstvo ne može da izađe van zidina bez rizika od velikih gubitaka.

  • Nova
    399 ,00 RSD
0,00 RSD
399,00 RSD
399,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

Pat pozicija je pomerena kada je kolosalni Titan napravio rupu u zidu sela sa juga, Šiganšina, što je omogućilo njegovom manjem srodstvu da luta unutra i pravi haos. Među onima koji su izbegli masakar koji je usledio bilo je troje dece: Eren Jeger, agresivni dečak; Mikasa Ackerman, njegova tiha usvojena sestra; i Armin Arlert, Erenov najbolji prijatelj. Godinama kasnije, ovaj trojac odlučuje da se pridruži Izviđačkom Corpsu, vojnom ogranku posvećenom misijama u spoljniom svetu gde se bore protiv Titana i istražuju nove načine da ih zauvek poraze, a Eren, sa osvetničkom i ubilačkom namerom u svom srcu , zaklinje se da će ubiti sve do poslednjeg Titana na Zemlji.

Attack on Titan je manga serija koju je napisao i ilustrovao Hajime Isaiama i sadrži  139 poglavlja koja su sastavljena u 34 toma/ tankobona.

Vrsta proizvoda: Strip
Proizvođač: Darkwood
Tip proizvoda: Manga
Količina: 1 kom.
Adresa: Bogdana Žerajića 17/8, Beograd
Zemlja proizvodnje: Srbija

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Manga stripovi
Vrsta Nova
Izdavač Darkwood
Proizvođač Darkwood
Tema Attack on Titan

Slični proizvodi

Manga Strip Attack on Titan - Napad Titana -  27
Manga stripovi
Manga Strip Attack on Titan - Napad Titana - 27
Nova:
399 ,00 RSD