Manga Strip Kopile 4

Manga Strip Kopile 4

Šifra artikla: KSM00271
Barkod: 9788661060601

Manga Strip Kopile 4

Zaroni u uzbudljivi svet "Manga Strip Kopile 4", gde se napetost i drama prepliću na svakoj stranici. Ovaj strip, koji je stvorio talentovani duo Carnby Kim i Youngchan Hwang, vodi čitaoce na mračno putovanje kroz život mladića sa komplikovanom prošlošću. Sa 440 stranica koje oživljavaju u koloru, ovo izdanje obećava da će te držati prikovanog za svoje stranice od početka do kraja.

  • Nova
    1.999 ,00 RSD
0,00 RSD
1.999,00 RSD
1.999,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

Kopile 4

Priča prati protagonistu koji se bori sa svojim unutrašnjim demonima i moralnim dilemama, dok se istovremeno suočava sa spoljnim izazovima koji testiraju granice njegove izdržljivosti. "Kopile 4" nije samo još jedan manga strip - to je introspektivno delo koje istražuje dubine ljudske psihe i posledice koje naše odluke imaju na one oko nas.

Izdavač Najkula donosi ovu seriju na srpskom jeziku, pružajući ljubiteljima mange priliku da se povežu sa kompleksnim likovima i uzbudljivom pričom koja je osvojila srca čitalaca širom sveta. Ne propusti priliku da dodaš "Manga Strip Kopile 4" u svoju kolekciju i budeš deo avanture koja će te odvesti na nezaboravno putovanje.

Vrsta proizvoda: Strip
Proizvođač: Najkula
Tip proizvoda: Manga
Količina: 1 kom.
Adresa: Vojvode Milenka 52A, Beograd
Zemlja proizvodnje: Srbija

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Manga stripovi
Vrsta Nova
Izdavač Najkula
Proizvođač Najkula
Tema Kopile

Slični proizvodi

Manga Strip Kopile 4
Manga stripovi
Manga Strip Kopile 4
Nova:
1.999 ,00 RSD