Miš Zowie ZA11 - C Black
Miš Zowie ZA11 - C Black
Miš Zowie ZA11 - C Black
Miš Zowie ZA11 - C Black
Miš Zowie ZA11 - C Black
Miš Zowie ZA11 - C Black
PC

Miš Zowie ZA11 - C Black

Šifra artikla: HMI00396
Barkod: 4718755087677

Senzor: do 3200 dpi
Broj tastera: 5
Težina: 72g
Orijentacija: za desnoruke korisnike
Način povezivanja: žično
Veličina L

 

 

  • Nova
    9.799 ,00 RSD
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

Zowie ZA11-C je gejmerski miš pravljen po meri profesionalnih e-sportista. Lagan je i izdržljiv, žičana veza garantuje da neće biti problema sa signalom, ali glavna vrlina mu je da je kućište dizajnirano tako da odgovara svim stilovima držanja miša.
Tzv. gripova ima koliko i uspešnih e-sportista - svako koristi drugačiji pristup, prilagođen svojoj anatomiji i svojim preferencama. Različitim gripovima obično više odgovaraju različiti oblici uređaja - ono što je za jedne prednost, za druge vrlo lako može da bude mana. Zowie ZA11-C je prvi miš koji je dizajniran sa svim popularnim kategorijama gripova na umu, u pokušaju da svima pruži ono što im je potrebno.

Estetika je bila na drugom mestu - sve je podređeno savršenoj funkcionalnosti, počevši od visokog profila koju pruža bolju podršku šaci, ispupčenja na bokovima sa prednje strane koji omogućavaju lakše podizanje, preko vodilje kabla koja je zakrivljena na gore, da kabl nikada ne bi zapinjao za podlogu, pa sve do uklanjanja suvišnih dugmića sa desne strane, koji bi smetali prilikom igre.
Ovaj miš pokreće senzor osetljivosti do 3200 tačaka po inču, sa četiri stepena podešavanja (400, 800, 1600, 3200). Niakakav dodatni softver ti nije potreban - promena DPI-ja vrši se pritiskom na dugme sa donje strane miša. Pored njega se nalazi i dugme koje menja tzv. polling rate, to jest vreme osvežavanja. Osim dva glavna tastera, postoje i dva dodatna sa leve strane, kao i točkić sa čak 24 stepena pokreta.
Ukoliko smatraš da gejming miševi previše često žrtvuju funkcionalnost zarad izgleda i nude više nego što je stvarno potrebno, umesto da se fokusiraju na zaista bitne stvari, Zowie ZA11-C je pravi izbor za tebe. Ovaj minimalistički miš nudi savršenu preciznost, neprevaziđenu prilagodljivost različitim stilovima korišćenja, elegantan dizajn, i izdržljivo a lagano kućište.

Vrsta proizvoda: Miš
Proizvođač: Zowie
Model: ZA12
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Games d.o.o.
Adresa: Bulevar Mihaila Pupina 117, Novi Beograd
Zemlja proizvodnje: Kina

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Miš
Vrsta Nova
Broj Tastera 5
Dizajn Za desnoruke korisnike
Osvetljenje Bez osvetlenja
Platforma PC
Podesavanje težine miša Ne
Proizvođač Zowie
Tip Miša Žičani