Switch Warioware - Get It Together
Switch Warioware - Get It Together
Switch Warioware - Get It Together
Switch Warioware - Get It Together
Switch Warioware - Get It Together
Switch Warioware - Get It Together
Nintendo Switch

Switch Warioware - Get It Together

Šifra artikla: NSW457
Barkod: 045496428730

Novi nastavak popularnog Warioware serijala.
Sadrži preko 200 mikro-igara.
Broj igrača: 1-4

  • Nova
    6.999 ,00 RSD
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Datum izlaska: 10.09.2021
Sačuvajte u listi želja
REZERVIŠI U RADNJI

Warioware Get It Together je deseti u nizu nastavaka ovog popularnog Nintendovog serijala. Po prvi put na Switch konzoli, novi Warioware donosi preko 200 mikro igara, uz nekoliko ozbiljnih noviteta, kao što su kooperativni režim i mogućnost biranja likova.
Ukoliko niste upoznati sa Warioware igrama, premisa je jednostavna: igra vas konstantno baca u različite mikro-igre, koje morate završiti pre isteka vremena. Reč je o raznovrsnim i jednostavnim izazovima, kao što je traženje duha u ukletom hotelu, istiskanje paste za zube iz tube, ili pospremanje stana pre nego što se mama i tata vrate. Vremensko ograničenje, koje je po pravilu izuzetno kratko, unosi dozu panike u ceo scenario i čini igru zabavnijom. Warioware Get It Together sadrži preko 200 ovakvih izazova - oprostićete nam što ih nećemo pobrojati sve.
Od noviteta je tu pre sve kooperativni režim - do sada je bilo moguće igrati sa drugima samo na smenu, ali ovu igru možete igrati istovremeno sa još jednim igračem. Kada je ovaj režim uključen, dvoje igrača zajedno pokušavaju da prevaziđu izazove - što u haotičnim situacijama može da bude otežavajuća okolnost. Moguće je igrati na istoj konzoli, tako što će svaki igrač koristiti po jedan JoyCon, ali i na dve, ako se povežu putem wireless mreže.
Još jednu veliku novinu predstavlja mogućnost biranja likova. Kako budete napredovali kroz igru, otključavaćete različite likove - njih trinaest. Svaki od ovih likova ima specifične sposobnosti, koje čine igranje sa njim drugačijim od drugih. Tako Mona vozi skuter i može da baca bumerang, Kriket ima sposobnost da skače izuzetno visoko, a 18-Volt ima moć bacanja energetskih diskova.
Warioware Get It Together je odličan izbor za grupno igranje - koliko je zabavno igrati njegove brze, napete izazove, toliko je zabavno i posmatrati ih i navijati. Ukoliko uživate u party igrama i imate društvo sa kojima možete da ih podelite, ne propustite ovaj hit.

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Nintendo
Tip proizvoda: Nintendo Switch
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Games d.o.o.
Adresa: Stopićeva 6, Novi Beograd
Zemlja proizvodnje: Japan
Igra je na engleskom jeziku.Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Nintendo Switch igre
Vrsta Nova
Izdavač Nintendo
Pegi Rating 7
Platforma Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite
Žanr Akcija
Datum izlaska10.09.2021