PC Titan Quest 2
PC Titan Quest 2
PC Titan Quest 2
PC Titan Quest 2
PC Titan Quest 2
PC Titan Quest 2
PC Titan Quest 2
PC Titan Quest 2
PC Titan Quest 2
PC Titan Quest 2
PC Titan Quest 2
PC Titan Quest 2
PC Titan Quest 2
PC Titan Quest 2
PC

PC Titan Quest 2

12
Šifra artikla: PC02367
Barkod: 9120131600571

Titan Quest 2 - Windows PC

Titan Quest 2 je akciona RPG igra inspirisana grčkom mitologijom. Suoči se sa Nemesis, Boginjom osvete, koja je izvan kontrole, koja korumpira Niti Sudbine i osuđuje sve one koji joj se suprotstave na večnu kaznu - uključujući i tebe. Uzmi svoje oružje, bori se uz Bogove i menjaj samu sudbinu kako bi zaustavio Nemesis i oslobodio njene žrtve! Ispleti svoju epsku priču.

  • Nova
    6.499,00 RSD
    6.174 ,00 RSD
6.499,00 RSD
6.174,00 RSD
6.174,00 RSD
Ušteda: 325,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Datum izlaska: 12.12.2024
Sačuvajte u listi želja

Titan Quest 2 je akciona RPG igra za Windows PC i inspirisana je grčkom mitologijom. U ovoj igri, igrači se suočavaju sa Nemesis, Boginjom osvete, koja je izvan kontrole.

Eksplorativna kampanja je fokusirana na otkrivanje tajni i misterija. Svetski prostor je ispunjen mitološkim čudovištima, a svaki kutak može kriti nešto neočekivano. Poseti živopisne gradove punih života i intrige, gde razgovori i predmeti koje pronađeš mogu otkriti ključ za zaustavljanje Nemesis. Ovo je tvoja avantura.

Kontroliši svoju sudbinu u Titan Quest 2. Prilagodi svog junaka i formiraj sopstvenu klasu kombinovanjem dve veštine. Masteruj svoje veštine i karakter, istražujući različite kombinacije modifikatora veština, atributa i predmeta kako bis stvorio svoju hibridnu klasu i pronašao svoj omiljeni stil igre. Osim toga, svaki predmet ima svoju svrhu, a svaka klasa ima mnogo opcija kada je u pitanju pronalaženje savršene opreme. Čak i najobičnija koplja mogu se nadograditi putem izrade, a uz prave sastojke, možeš ih pretvoriti u jedinstvene predmete o kojima se priča samo u legendama.

Borba u Titan Quest 2 je izazovna. Neprijatelji formiraju frakcije i sarađuju, koristeći svoje jedinstvene veštine i sposobnosti kako bi te držali na oprezu. Iskoristi duboki sistem izgradnje likova i pristupi svakoj veštini koja ti je na raspolaganju kako bi ih pobedio u ovom jedinstvenom iskustvu akcije i RPG-a.

Svet je ručno izrađen, ukorenjen u grčkoj mitologiji. Očekuj zadivljujuće pejzaže i duboke pećine, a svet možeš istraživati na svom božanskom konju, Areionu. Koristi moći Bogova kako bi otkrio tajne lokacije i istraživao nivoe sa puno vertikalnosti.

Titan Quest 2 će te uvući u svoj jedinstveni svet uz atmosfersku muziku koja spaja tradicionalnu grčku muziku sa modernim orkestarskim elementima. Pripremi se za epsku avanturu inspirisanu mitologijom!

 

 

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: THQ Nordic
Tip proizvoda: PC
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Games d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EUIgra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PC igre
Vrsta Nova
Izdavač THQ
Pegi Rating 12
Platforma PC
Žanr RPG
Datum izlaska12.12.2024
PC Titan Quest 2
PC igre
PC Titan Quest 2
6.499,00 RSD
Nova:
6.174 ,00 RSD